Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

chill with the MOON for a while
Rakastan kuuta ja seuraan paljon sen eri vaiheita ja kiertoa. Uskon sen vaikuttavan elämäämme paljon enemmän kuin usein tajuammekaan (tai tahtoisimme uskoa). Juuri nyt on loistava aika luoda uusia visioita ja asettaa uusia tavoitteita, sillä tänään on Uusi Kuu ja aika aloittaa uusi sykli. Nyt jos koskaan kannattaa herätellä omaa tietoisuuttaan ja suunnata se positiivisiin ja rakastaviin ajatuksiin.

Uusi Kuu Solar Eclipse syntyy tänään Kaloihin. Tämä Solar Eclipse on ensimmäinen tänä vuonna ja se määrittääkin energian moneksi kuukaudeksi eteenpäin. Juuri nyt luomme energiat, jotka todennäköisesti jatkuvat aina seuraavaan Solar Eclipseen asti, joka koittaa vasta elokuussa.

Muutama viikko sitten oli Täysi Kuu, jolloin oli aika päästää irti ja puhdistaa menneet. Nyt on siis aika luoda jotain uutta. On aika kirjoittaa ylös omia toiveitaan, unelmiaan ja tavoitteitaan. Juuri nyt ilmassa on todella voimakasta energiaa, joka vaikuttaa hyvin positiivisesti manifestointiin. On myös loistava aika miettiä syvällisempiä asioita, kuten omaa tarkoitustaan maailmassa. Pidä sydämesi ja mielesi avoinna ja jätä myös tilaa Universumille, joka usein heittää eteesi asioita juuri silloin kun niitä vähiten osaat odottaa 💖Love & Light 🌑
Susanna

// English 
I love the Moon and I follow the cycle of it quite a lot. I believe that the Moon affects our lives much more than we realize (or want to believe). Right now is great time to create new visions and set new goals, 'cause today is the New Moon and it's time to start a new cycle. Now more than ever, it's time to waken up your own awareness and head it to positive and loving thoughts.

The New Moon Solar Eclipse falls in the sign of Pisces. This Solar Eclipse is the first of the year and it sets the tone of energies for months ahead. Right now we create the energies, that will last until the next Solar Eclipse, which is on August. 

A few weeks ago we had the Full Moon, time to let go and clear the past. Now it's time to create something new. It's time to write down own hopes, wishes, dreams and goals. Right now there is extremely powerful energies, that will help with manifestation. It's also great time to think about deeper stuff, like the deeper meaning behind your life. Keep your heart and mind open, and leave room for the Universe, which often throw things in front of you just at the moment when you least expect them 💖


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3