Find the pure connection with your inner being, your soul.

lauantai 4. helmikuuta 2017

DIY - Raikas ja Edullinen TuoksuvesiHajuvedet (miksi niitä muuten nimitetään hajuvesiksi, eikö TUOKSUvesi olisi paljon parempi?) ovat ainakin minulla kosmetiikkaryhmä, mikä tuntuu eniten lompakossa. Toki yksi pullollinen kestää yleensä melko pitkään, mutta se on laiha lohtu siinä vaiheessa kun sen joutuu ostamaan. Onneksi keksin jokin aika sitten valmistaa itse tuoksuvesiä. Se on myös hauskaa, kun saa kokeilla erilaisia variaatioita. Ja jos nyt sattuu menemään ihan metsään, niin ei haittaa kaataa liuosta vaikka suoraan viemäriin, koska tähän tarvittavat ainesosat ovat superedullisia (eivätkä kuormita luontoa). Ei tarvita kuin vettä ja mieleisiään eteerisiä öljyjä. Ne voi sekoittaa suoraan pienessä lasipullossa, kuinka helppoa ja nopeaa! Kuvassa näkyvä 10ml pullo on myös niin pieni, että sitä on todella kätevä kuljettaa mukana.

Tähän omaan raikkaaseen tuoksuveteeni laitoin noin 5 tippaa sitruunaa, 4 tippaa laventelia ja 2 tippaa rosmariinia. Huom! Sitrushedelmistä tehtyjä eteerisiä öljyjä ei saa käyttää iholla suorassa auringonpaisteessa, joten kesällä tämä ei ole välttämättä se paras vaihtoehto!Love & Light
Susanna

*Osa tekstin ja kuvien tuotteista saatu Limepopilta, josta löytyy kattava valikoima kosmetiikan valmistamiseen tarvittavia ainesosia ja välineitä, esimerkiksi juurikin näitä ihania ja edullisia eteerisiä öljyjä.

// English
DIY - Fresh and cheap perfume

10 ml
Fresh, filtered water
5 drops of lemon essential oil
4 drops of lavender essential oil
2 drops of rosemary essential oil
NOTE! Essential oils made of citrus fruits may not be used on the skin in the direct sunlight! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3