Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Neal's Yard Remedies - hiustenhoitoa merilevällä

↠Postaus sisältää affiliate-linkkejä.
Bongasin viime vuoden puolella Katja Kokon blogista vanhan kirjoituksen Neal's Yard Remediesin hiustenhoitotuotteista ja laitoin heti tilauksen Biodellylle merilevää sisältävistä tuotteista (shampoo täällä ja hoitoaine täällä, kummatkin maksavat 19,90 pullo). Nyt pullojen ollessa jo lähes tyhjät, voin listata plussat ja miinukset tuotteista..

+ Rosmariinin tuoksu on ihanan virkistävä. Olen ihastunut viime aikoina yhä enemmän yrttisiin tuoksuihin, kun ennen kannatin enemmän kukkaistuoksuja.

+ Shampoon riittoisuus. Tätä shampoota tarvitsee käyttää mielestäni paljon pienempiä määriä kerrallaan kuin monia muita, sillä se levittyy ja vaahtoaa superhelposti.

+ Hoitoaine sopii hyvin suomalaiselle ohuelle hiukselle, koska se ei latista hiuksia ollenkaan, mutta selvittää hiukset silti hyvin.

+ Merilevä. Voiko mikään, mikä sisältää merilevää, olla kovin huonoa? Merilevä on mm. tehokas metallinpoistaja, joten sen avulla hiukset voivat kirkastua huomattavasti.

- Shampoo sisältää sulfaatteja (ammonium lauryl sulfate).

- Jos hiukset ovat todella kuivat/käsitellyt, en välttämättä suosittelisi tätä hoitsikkaa.Minulla on hyvin ongelmallinen hiuspohja, kutiava ja hilseilevä. Talvisin nämä ongelmat vielä tuhatkertaistuvat. Nyt kirjoittaessani tätä itseasiassa tajusin, ettei hiuspohjani ole juurikaan kutissut aikoihin. Voisikohan syy olla näissä tuotteissa? Hyvin mahdollista. Mutta hilseilyyn näillä ei ollut minkäänlaista vaikutusta, joten minulle sopivien tuotteiden metsästys jatkukoon.

Lukiessani ihanan Katjan Aidosti Kaunis -kirjaa (SUOSITTELEN ISOSTI, aivan ihana, kaunis ja kattava kirja luonnonkosmetiikasta ja kauneudenhoidosta!) päätin seuraavaksi kokeilla sulfaatitonta shampoota. Kirjassa kerrotaan, että sulfaatit ärsyttävät ja pesevät ihoa sekä päänahkaa liikaa ja saavat päänahan kutiamaan ja jopa hilseilemään. Minulla onkin jo hyppysissäni palashampoo, joka odottaa testausta. Toivon todella, että saisin siitä vihdoin helpotusta hiuspohjan ongelmiini!Love & Light
Susanna

//English

Neal's Yard Remedies Invigorating Seaweed Shampoo & Conditioner

+ The scent of rosemary is lovely and refreshing. 
+ Lasting of shampoo. I think you have to use this shampoo much less than many other shampoos, 'cause it spreads out and lathers so easy. 
+ The conditioner is very suitable for Finnish thin hair. 
+ Seaweed. Can anything, that contains seaweed, be bad? Seaweed is effective for removing metals, so your hair can brighten with it. 

- Shampoo contains sulfates (ammonium lauryl sulfate). 
- If your hair is very dry, I would not recommend this conditioner for you. 

I have very problematic scalp, so much itch and dandruff. Itching has eased when I have used these product, but dandruff is still there. So I have to continue to searching of perfect shampoo for me. Next I'm going to try shampoo bar, I hope it would finally bring relief to my problems!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3