Find the pure connection with your inner being, your soul.

torstai 2. helmikuuta 2017

Puhdas YhteysKun minulle tuli tunne siitä, että haluan perustaa kokonaan uuden blogin, aloin tietenkin heti miettiä nimivaihtoehtoja. Ainoat asiat jotka olivat selviä olivat se, etten halunnut suomenkielistä nimeä ja se, että nimen piti ehdottomasti merkitä minulle jotain. Pyörittelin paperilla vaihtoehtoja viikkotolkulla, välillä annoin asian olla ja palasin taas myöhemmin paperieni pariin. Jotkin nimet kuulostivat hetken sopivilta, mutta aina lopulta kun olin pyöritellyt jotakin nimivaihtoehtoa tarpeeksi kauan päässäni, se alkoi tuntua jotenkin typerältä/teennäiseltä/sopimattomalta minulle... Lopulta päädyin vaihtoehtoon, yhteen kreikankieliseen sanaan, joka oikeastaan resonoi melko paljon ja jonka merkitys on minulle elämässä hyvin tärkeä. Kunnes.. Yhtenä iltana istuin meditoimaan. Yritin vaientaa mieleni, mutta huomasin koko ajan ajattelevani kaikenlaisia asioita. Lopulta annoin ajatusten virrata vapaana, yritin vain olla tarttumatta niihin liiaksi. Ja yhtäkkiä, monen ajatuksen summana, tämä nimi vain pompahti mieleeni ja tiesin heti, että blogini nimi pitää ehdottomasti olla juuri tämä. Räpsäytin silmäni auki ja juoksin heti kirjoittamaan nimen ylös (ihan kuin olisi ollut vaarana että unohdan sen 😀). Ei mitään epäilyksiä, tämä oli "se oikea". Tämä tarina voi kuulostaa ihan liian kliseiseltä ollakseen totta, mutta näin siinä nyt vain kävi. Tämä vahvisti käsitystäni taas oman intuition voimasta ja siitä, että kun jokin "oikea asia" osuu kohdalle, sen vain tuntee todella vahvasti. 💖Mitä sitten Pure Connection tarkoittaa, juuri minulle?

Puhdasta yhteyttä. Yhteyttä itseen, omaan sydämeen, omaan sisäiseen viisauteen, omaan mieleen ja kehoon. Yhteyttä luontoon ja koko universumiin. Yhteyttä toisiin ihmisiin."Parhaita ja kauneimpia asioita maailmassa ei voi nähdä eikä edes koskettaa - ne on tunnettava sydämessä." 
Helen Keller
Puhdas yhteys on tavoittelemisen arvoinen asia nykymaailmassa. Olemme vieraantuneet itsestämme, luonnostamme ja toisistamme.

Olemme jatkuvasti yhteydessä muihin puhelimen tai netin välityksellä. Tämä jatkuva informaatiotulva tukkii myös helposti kanavat, joiden kautta voisi olla yhteydessä itseensä. Kuinka monesti kuuntelemme oikeasti itseämme, omaa sisäistä viisauttamme, sivuuttaen egomme vaatimukset? Kuinka monesti olemme aidosti yhteydessä muihin ihmisiin, syvällisemmällä tasolla? Ymmärrämmekö tässä kiusaamisen ja kilpailuhenkisen yhteiskunnan kuplassa, että olemme kaikki kuitenkin loppupeleissä erottamattomasti yhtä? Jokainen ihminen, jokainen eläin. Jokainen puu, kivi, kukka, vesipisara, hengittämämme happi, pieninkin hiukkanen.. olemme kaikki yhtä suurta maailmankaikkeutta ja kaikki yhteydessä toisiimme.

Oman elämäni yksi tämänhetkisistä päämääristä on vahvistaa yhteyttäni, niin itseeni kuin ympäristöönikin. Lääkkeeksi tähän määrään itselleni kolme reseptiä; niin paljon hiljaisuutta kuin mahdollista, niin paljon luonnossa oloa kuin mahdollista ja niin paljon oikeita kohtaamisia kuin mahdollista."Sydämen kautta sinulla on yhteys valtavan suureen palvelimeen: maailmankaikkeuteen. Se on kaikkialla, vaikka omassa yhteydessäsi olisikin joskus ongelmia. Kun olet kirjautunut sisään maailmankaikkeuden energiaan, ulottuvillasi on laajempi näkökulma. Ymmärrät, millä tavoin elämäsi on yhteydessä muiden elämään. Sydämesi tietää, mikä tekee sinut onnelliseksi."
(ote Sydämen Voima -kirjasta)


Love & Light
Susanna

// English 
Pure Connection 

When I get the feeling that I want to create whole new blog, I started to think about the blog's name of course. Only things that what obvious to me was that I don't wanted to name to be finnish and it has to mean something special to me. I went through many options that seemed good for a while, but then they started to sound stupid. In the end I ended up to one Greek word that resonates with my heart pretty well. Until.. One night I seated to meditate. I tried to quiet my mind but I noticed that I continually think all kind of things. Eventually I let my thoughts flow freely. And suddenly, this name just pomp up in my mind and I knew immediately that this was the one. 

So what the Pure Connection means to me?

Pure Connection. Connection to my self, to my heart, to my own inner wisdom, my own mind and body. Connection to nature and the whole universe. Connection with other beings. 

Pure connection is worth pursuing on nowadays. We are alienated from ourselves, from our nature and from each others. 

We are constantly connected with others through the internet or our phones. This constantly flood of information clog the channels, which we can be in contact with ourselves through. How often we really listen to ourselves, our own inner wisdom? How often we are authentically connected with others, on the deeper level? Do we understand that in the end, we are all one? Every human being, every animal. Every tree, rock, flower, water drop, the air we breath... we are all one big universe and we all are connected to each other, some way. 

4 kommenttia:

 1. Hei Susanna, välillä mietinkin, että jatkatkohan blogaamista vielä, mutta siulla olikin uusi blogi suunnitteilla. Näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä. Olen samaa mieltä tuosta yhteydestä, että me kaikki olemme lopulta yhtä, oli kyse sitten ihmisestä maapallon toisella puolella tai hiekanjyvästä järven rannalla. Kunpa muistaisimme ja ymmärtäisimme kaikki tämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna, kiva että löysit tänne! Kiitos ihanasta kommentistasi, ajattelemme selvästi tästä asiasta hyvin samankaltaisesti <3

   Poista
 2. Olipas kiva taas törmätä sun kirjoitukseen :) Ja hei, aivan ihania kesäisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, I'm back! ;) Kiva että törmäsit ja kiitos, täällä odotellaan jo kovasti kevättä ja kesää! :)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3