Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

WANTED PERFECT SKIN! - Flow ihonpuhdistusöljy

↠Postaus sisältää affiliate-linkkejä.
Olen puhdistanut ihoni jo vuosia öljyillä. Välissä olen kokeillut muitakin puhdistustuotteita, mutta aina lopulta palannut öljyihin. Ne tuntuvat sopivan ainakin omalle, talvisin pintakuivalle mutta epäpuhtauksia tuottavalle iholleni parhaiten. Varsinkaan tähän vuodenaikaan en voisi kuvitellakaan käyttäväni esimerkiksi puhdistusvaahtoja tai vahvoja saippuoita, ne kuivattavat ihoani liikaa ja saavat sen tuntumaan kireältä kuin viulunkieli. Pitkäaikaisimmassa käytössä minulla on ollut, yllätys yllätys, kookosöljy, jota olenkin hehkuttanut kauneudenhoidon maagisena ihmeaineena kaikille.

Muutama viikko sitten sain hyppysiini kotimaisen Flow Kosmetiikan ihonpuhdistusöljyn*, joka aloitti oitis "kumpi on parempi" mittelön kookosöljypurkin kanssa kylpyhuoneen kaapissa. En tiedä vielä kumpi lopulta tulee voittamaan, sillä kummallakin on melko tasavertaiset mahdollisuudet.Flow ihonpuhdistusöljyn vaikuttavina ainesosina toimivat tehokkaasti syväpuhdistava risiiniöljy, kosteuden haihtumista ja ihon kuivumista estävä sekä talineritystä tasapainoittava jojobaöljy, ihon elastisuutta parantava ja kosteustasapainoa ylläpitävä arganöljy sekä herkkää silmänympärysihoa hoitava mustikansiemenöljy. Mustikansiemenöljyn antioksidantit suojaavat ihoa myös ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Näiden öljyjen lisäksi tuote sisältää ainoastaan rosmariinin lehtiuutetta, joka on luonnollinen ja tehokas antioksidantti. Tuotteessa se estää rasvoja härskiintymästä, joten se parantaa siis tuotteen säilyvyyttä.

Öljyn käyttö
Tämän ihonpuhdistusöljyn käyttö on todella helppoa, nopeaa ja siistiä. Pipettipullon ansiosta tuote pysyy hygieenisenä ja sitä on helppo annostella. Öljy hierotaan kasvoille pyörivin liikkein. Tämä sopii siis loistavasti myös silmämeikin poistoon ja vedenkestävät ripsiväritkin ovat liuenneet mainiosti ja hellävaraisesti. Öljy poistetaan lämpimään veteen kostutella vanulla, vielä parempaa ja ekologisempaa on käyttää kestoversioita, joita itse olen valmistanut esimerkiksi vanhoista froteepyyhkeistä. Lopuksi huuhdellaan kasvot vielä lämpimällä vedellä ja siirrytään seuraaviin ihonhoitorutiineihin, mitä ne nyt kenelläkin sattuu pitämään sisällään. Oma suositukseni seuraavaksi vaiheeksi on Flow Ruusuvesi, jonka uskollinen käyttäjä olen ollut jo monen vuoden ajan.Olen ollut tähän öljyputsariin erittäin tyytyväinen. Se puhdistaa meikin todella tehokkaasti, jättää ihon ihanan pehmeäksi ja tykkään siitä, että silmämeikin ja muut meikit voi kaikki poistaa samalla aineella. Usein testattuani monia muita kasvojenpuhdistustuotteita, olen huomannut kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen, että vanulappuun tarttuu edelleen esimerkiksi meikkivoidetta, vaikka olen puhdistanut kasvot huolella. Öljyjen kanssa tätä ongelmaa ei ole ollut, vaan kaikki meikki on lähtenyt tehokkaasti öljyn mukana. Plussaa tulee ehdottomasti myös kauniista lasipullosta ja riittoisuudesta. Vaikka pullo onkin melko pieni (50ml), riittää siitä pitkäksi aikaa, sillä ainakaan minun käytössäni öljyä ei tarvitse kerrallaan kuin muutaman tipan. Ehkäpä tämä tulee voittamaan kylpyhuoneen kaapin mittelössä? Kookosöljyn ainoa selkeästi parempi ominaisuus on sen edullisuus, mutta tällä Flow'n öljyllä taas on monta muuta selkeästi parempaa ässää hihassaan. 

Öljyn käytössä ei myöskään tarvitse pelätä että ihohuokoset tukkeutuisivat jatkuvasta öljyn käytöstä. Olen itse käyttänyt öljyjä vuosia, ja mitä säännöllisempää käyttö on, sitä paremmin ihoni voi. Tiedän myös monia ihmisiä, jotka eivät käytä ihonhoidossaan mitään muita tuotteita kuin öljyjä ja heidän ihonsa tuntuu hehkuvan kuin aurinko kirkkaana kesäpäivänä. Siis hyvällä tavalla hehkuvan, ei rasvaisuuttaan 😉

Onko täällä muita öljyjen puolesta puhujia? 

Love & Light
Susanna

*Saatu blogin kautta. 

// English
Bilberry facial cleansing oil from Finish brand called Flow Kosmetiikka is my new favourite natural cleansing product for skin. It contains castor oil, jojoba oil, argan oil, blueberry seed oil and rosemary leaf extract. I love oils in my skin care routine, how about you? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3