Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Ystävien Kesken

Mikä olisikaan parempaa ajanvietettä tällaisena talvisena sunnuntai-iltapäivänä, kun pienen kävelylenkin jälkeen käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan hyvää kirjaa höyryävä teekupponen seurana?Loppuvuodesta voitin arvonnassa seitsemän paketillista minulle ennestään aivan tuntemattoman merkin yrttihaudukkeita. Nyt kun olen tutustunut sekä yritykseen että sen hurmaavan makuisiin valmisteisiin, halusin jakaa tätä ilosanomaa eteenpäin.

Ystävien Kesken on melko tuore tuotesarja, jonka missiona on piristää ihmisten päiviä yrttihaudukkeiden avulla (Kiitos ja onneksi olkoon, olette onnistuneet missiossanne ainakin minun kohdallani jo lukemattomia kertoja💖). Ensimmäiset yrttihaudukkeet tuli kuluttajien saataville Etelä-Suomeen viime vuoden syyskuussa. Tuotteiden yrtit kerätään Balkanin vuoristoalueilta ja niiden laaksoista. Balkanin alue on valittu siksi, että siellä yhdistyy luonnollinen kasvuympäristö sekä perinteikäs osaaminen yrttituotteiden valmistuksessa. Ystävien Kesken -tiimi toimii suoraan yhteistyössä paikallisten tuottajien kanssa ilman välikäsiä, mitä ainakin itse arvostan tänä päivänä. Näin myös tuotot ohjautuvat paremmin paikallisyhteisöihin.

Ystävien Kesken yrttihaudukkeet eivät sisällä kofeiinia, joten ne sopivat nautittavaksi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Haudukepussia kannattaa hauduttaa melko kauan (5 min →) jotta maku ei jää liian hailakaksi. Vaarana ei ole juoman kitkeröitymistä niinkuin teessä, vaikka hauduttaisikin pitkän aikaa. Kesällä näistä saa valmistettua myös virkistävää jääteetä. Tällä hetkellä erilaisia makuyhdistelmiä löytyy seitsemän

 • mansikka-vanilja (oma ehdoton suosikkini)
 • ruusunmarja-hibiskus
 • inkivääri-appelsiini
 • kamomilla-vanilja (suosittelen etenkin iltaisin nautittavaksi)
 • nokkonen-fenkoli
 • minttu-lakritsi (toinen oma suosikkini)
 • omena-kaneli

Minusta tämä koko konsepti vaikuttaa vaan jotenkin äärimmäisen symppikseltä. En tiedä johtuuko se nimestä, tuotepakkausten ulkonäöstä, vaikutelmasta joka syntyy kolmen ystävyksen tiimityöskentelystä vai saamastani sydämellisestä ja aidosta palvelusta aina siitä asti kun voitin arvonnan aina siihen asti kun kyselin heiltä muutamaa faktaa tätä blogikirjoitusta varten. Luultavasti näiden kaikkien yhteisvaikutuksesta.

Ystävien Kesken -nettisivuilta pystyy seuraamaan, missä kaikissa kaupoissa haudukkeita on saatavilla. Jos toivoisit haudukkeita vaikkapa omaan lähikauppaasi, kannattaa asiasta vinkata Ystävien Kesken -tiimille joka yrittää parhaansa mukaan hoitaa asiaa eteenpäin, tai vaikka suoraan sinne lähikaupan kauppiaalle (joka on yleensä aika tehokas keino vaikuttaa kaupan valikoimaan).
"Pienikin hetki voi muuttaa koko päivän suunnan."

Love & Light
Susanna

4 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos että kirjoitat näin ihanaa blogia! Olen huomannut että luonto ja jooga ovat hyväksi mielelle ja keholle, blogisi on antanut inspiraatiota ja motivaatiota, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että olet löytänyt voimaa joogasta ja luonnosta ja todella mieltä lämmittävää kuulla että olet saanut inspiraatiota täältä! Kiitos kauniista kommentistasi, ihanaa aloittaa uusi viikko tällaisen viestin voimalla <3

   Poista
 2. Oi haudukkeet ovat ihania! Tämä olikin ihan täysin uusi merkki minulle, täytyy katsoa lyötyykö lähikaupasta ensi kauppareissulla :) Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta sivuilta tosiaan näkee kaikki kaupat joissa haudukkeita on saatavilla :) Ihanaa uutta viikkoa sinnekin <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3