Find the pure connection with your inner being, your soul.

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Erilainen Kevätsiivous


Kun ympäristö tuntuu hyvältä, se auttaa sinua tuntemaan hyviä fiiliksiä. Sama toimii myös toisin päin, kun sinusta tuntuu hyvältä, se vaikuttaa myös ympäristön energioihin. Omalla kohdallani olen huomannut tämän vaikutuksen hyvin vahvasti. Jos kotini on hyvin sotkuinen ja likainen ja tavarat ovat hujan hajan, tuntuu, että mielikään ei voi täysin rauhoittua. Kun taas kotona vallitsee järjestys, on paljon rennompi olo itselläkin ja tuntuu, että esimerkiksi luovuus virtaa kehossa ja mielessä paljon vapaammin.

Jos haluat luoda uudenlaisen ympäristön itsellesi (ja perheellesi) ja uudenlaista energiaa elämääsi, yksi tapa kutsua tätä energiaa ympärilleen on aloittaa perusteellisesta kodin puhdistuksesta. Ja nyt ei puhuta pelkästään fyysisestä pölyjen pyyhkimisestä ja vessan kuurauksesta, vaikka valitettavasti tämä prosessi vaatii myös sitä. Löysin jokin aika sitten loistavan jutun kodin energioiden puhdistuksesta ihanasta Forever Conscious -blogista (josta muuten löytyy todella mielenkiintoisia juttuja henkisyydestä, mindfullnesista, astrologiasta jne.). Nämä seuraavat ohjeet ovat siis alunperin täältä.Miten toteutat energiapuhdistuksen kotiisi ja kutsut uudenlaista energiaa elämääsi? ✨


  • Aloita siitä tylsimmästä osiosta, eli perusteellisesta fyysisestä puunauksesta. Et voi puhdistaa kodin energioita jos koti on fyysisesti likainen ja epäjärjestyksessä. Kannattaa myös käydä rauhassa kaikki tavarat läpi ja luopua niistä, joista ei enää saa hyviä viboja tai merkittävää hyötyä.


  • Sitten siirrytään jo kivempaan osioon, energioiden puhdistamiseen. Tähän voi käyttää esimerkiksi salviaa tai palo santoa. Jos energioiden puhdistaminen tällä tavoin ei ole tuttua, hyvät ohjeet siihenkin löytyy Forever Conscious -blogista täältä.


  • Aseta kristalleja ja kiviä tuomaan oikeanlaisia energioita oikeisiin paikkoihin. Esimerkiksi ametisti etuoven vieressä suojelee kotia negatiivisilta energioilta.


  • Koristele kotia luonnon antimilla. Luonnon sisälle tuominen on loistava tapa herätellä positiivista energiaa. Olen itse yrittänyt hyödyntää tätä kotona jo monia vuosia. Jos kotonani on paljon kiviä, vettä, kasveja yms, tunnen oloni kotoisammaksi ja rauhallisemmaksi. Jotkin kasvit myös todistetusti puhdistavat huoneilmaa. Suositeltuja kasveja ovat esimerkiksi aloe vera ja muratit.


  • Käytä hyväksesi Feng Shuin periaatteita. Feng Shuin ideahan on juuri luoda ympäristö, jossa energia virtaa vapaana ja joka edistää ihmisen hyvinvointia. Feng Shuin mukaan esimerkiksi kylpyhuoneisiin ja vessoihin tulisi laittaa mahdollisimman paljon luonnon antimia, kuten kiviä ja kasveja, sängyn ei tulisi olla vastapäätä makuuhuoneen ovea ja makuuhuoneessa tulisi vallita symmetria kummallakin puolella sänkyä, työpöytä ei saisi olla niin että istuu kasvot vasten seinää ja luonnonvaloa pitäisi päästää asuntoon niin paljon kuin mahdollista. En ole itseasiassa koskaan tutustunut Feng Shuihin sen kummemmin, mutta tämän myötä se alkoi kiinnostaa! Ainakin meiltä löytyisi paljon "korjattavaa" kotoa, terveisin tyttö joka työskentelee tuijottaen valkoista seinää ja nukkuu vastapäätä makuuhuoneen ovea 😀


  • Luo itsellesi alttari. Ja ei, alttari ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi olla himouskovainen hihhuli. Alttarilla tarkoitetaan kaunista, henkilökohtaista ja pyhää paikkaa, jonka äärellä voit esimerkiksi meditoida. Alttarin luomiseenkin löytyy hyviä vinkkejä Forever Conscious -blogista täältä.


⚞ Love & Light ⚟
Susanna

// English 

When your environment feels good, it helps you to feel good vibes. Same works the other way too, when you feel good, it influence the energies of environment. In my own life, I feel this very strongly. If my home is very messy and dirty, I can't fully calm down. When my home is clean and everything is in order, I can be relaxed and it also feels that creativity flows freely in my mind and body, for example.

I found an interesting post about cleaning the energies of your home. You can read the original post here

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3