Find the pure connection with your inner being, your soul.

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Mikä auttaa valintojen äärellä? (arvonnan voittaja ja ALE-koodi kirjaan)


Omannäköinen Elämä -kirjan arvonta keräsi mielenkiintoisia ja aivan loistavia ajatuksia ja ideoita teiltä, kiitos kaikille osallistujille! Halusin jakaa tässä vielä muutaman kommentin, joista voi olla apua päätöksen teossa:

"Isojen päätösten ja valintojen edessä teen yleensä unelmakartan ja listaan siihen tärkeitä asioita. Sen mukaan lähden tekemään valintoja jotka vie minua eteenpäin, mikä suunta se onkaan. Samoin jos hommat ei menekään niinkuin ajattelin, niin pyrin ajattelemaan sen kiertotienä/keinona päästä tavoitteeseen eri tavalla ja hyödynnän parhaani mukaan kaiken oppimani matkallani tavoitteeseen. Olen hyvä näkemään yhteyksiä ja linkkejä asioiden välillä, joita muut ihmiset eivät ensin tajuakaan. :)"

"Kyllä se on se perinteinen plussat ja miinukset paperille ja sitten annetaan asian muhia mielessä...Siitä sitten joku suunta yleensä aukeaa."

"Päätöksien tekoon vaikuttavat monet asiat, mutta kaikista eniten ehkä keskustelut läheisteni kanssa, koska vaikka kuinka muka vannon rationaslisuuden nimeen... niin olen kuitenkin toivoton intuition seuraaja. Muita vaikuttavia juttuja ovat kirjat, erilaiset elämän motivaattorit sekä aika."

"Menen valintoja tekiessä aika lailla intuiition mukana, mutta toki aina keskustelen ja pohdin asioita avopuolison kanssa. Yksin ei välttämättä näe asiaa kokonaisuutena. Toinen mitä kohdallani pitää aina tehdä on yön yli nukkuminen, sillä kun ajatukset saa hautoa rauhassa tulee valinnatkin tehtyä varmemmin. Joskus illalla tullut hyvä idea onkin aamulla maailman kauhein ja siinä kohti on hyvä, että on odottanut."

"Mua auttaa valintojen teossa se että vaikka harkitsen eri vaihtoehtoja eri näkökulmista, pohdin plussia ja miinuksia, niin pohjimmiltani kuuntelen aika paljon myös intuitiota ja luotan siihen että valitsen jonkin vaihtoehdon joka senhetkisen tiedon ja/tai fiiliksen valossa tuntuu parhaalta ja jos se on tarkoitettu niin toteutuu, jos ei niin ei. "If it does not open, then it is not your door." Taas jos joku asia on tarkoitettu tapahtuvaksi niin silloin luotan siihen että asiat myöskin menevät niin."

"Minua auttaa valintojen tekemisessä joskus pohtiminen ja aika, toisaalta välillä spontaanit kokeilut. Tärkeää on kuunnella ja opetella tuntemaan itseään paremmin."Voittaja on nyt arvottu, arpaonni suosi nimimerkkiä "Laskiaispulla". Onnea, sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse vielä tämän illan aikana. Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, ei hätää! Tilaamalla kirjan täältä ja käyttämällä koodia "Pure connection" saat kirjan hintaan 24,90 (norm. 35€). Koodi on voimassa aina tämän vuoden loppuun saakka!Love & Light
Susanna

*Arvonta toteutettu yhteistyössä PS-Kustannuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3