Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

What's the greatest lesson a woman should learn?

What's the greatest lesson a woman should learn? 

That since day one, she's already had everything she needs within herself. It's the world that convinced her she did not.

- Rupi Kaur


En ole ennen niinkään perustanut Naistenpäivästä. Tämä on varmasti ensimmäinen Naistenpäivä, josta todella pidän. Ei siksi, että olisin saanut jotain erityistä kohtelua, lahjoja tai kukkia (vaikka oli kyllä piristävää kun aamulla K-kaupassa hyväntuulinen kassaneiti yhtäkkiä kaivoi minulle jostain kätköistään ruusun ja toivotti hyvää naistenpäivää). Ehkä siksi, että olen ajatellut tänään paljon naisena olemista ja huomannut arvostavani naiseutta eri tavalla kuin ennen. On ihanaa olla nainen! Ennen keskityin liikaa naiseuden huonoihin puoliin. Mielialavaihteluja, kuukautisia, vatsakramppeja, liiallista herkkyyttä, ilman syytä itkemistä, naisten välistä ikuista "kilpailua", juoruilua... Ajattelin aina, että miehillä on paljon helpompaa. Nykyään osaan arvostaa tai kääntää voitoksi monia naiseuden "huonoja" puolia (jotka eivät ehkä sittenkään ole niin huonoja).

En pidä nykyisestä ajatusmallista, jossa naiset "yrittävät olla miehiä miesten maailmassa". MIKSI? Me olemme erityisiä juuri sellaisina kuin olemme. Meidän ei todellakaan tarvitse esittää "kovaa" pärjätäksemme. Olemme (karkeasti yleistettynä) parempia tuomaan tähän maailmaan feminiinistä rakkautta, herkkyyttä, hempeyttä ja pehmeyttä kuin miehet. Mikään edellä mainitsemistani ei ole synonyymi heikkoudelle. Päinvastoin, kaikki ovat äärimmäisen voimakkaita ja voimaannuttavia elementtejä. Miksi emme käyttäisi tätä voimaa avoimemmin? Sellaisella ylpeydellä kuin ansaitsemme.

Ruusuntuoksuista naistenpäivää kaikille ihanille siskoille 💖
Roses and kisses for every awesome woman in the world 💖

Love & Light
Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3