Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Yoga Girl - Kirja Tasapainon Löytämisestä

↠ Postaus sisältää affiliate-linkkejä. "Keskity siihen, mitä kehosi tekee puolestasi äläkä siihen, miltä se näyttää."

"Terveys ja onni ovat tärkeitä. Ei se, miltä pyllysi näyttää farkuissa!"

Rachel Brathen on nainen, jonka aitoja ja elämänmakuisia tarinoita ja inspiroivia kuvia olen seurannut Instagramissa jo useamman vuoden ajan. Hän on nainen, joka usein aamuisin ilmestyy tietokoneeni tai telkkarini ruudulle ohjaten minut meditaatioon tai kuuntelemaan hengitystäni samalla kun liikutan yön kangistamaa kehoani joogamatollani. Nainen, jonka blogikirjoitukset herättävät minussa aina jonkinlaisia tunteita. Nainen, jonka kirjoittaman elämänmakuisen kirjan olen lukenut lukemattomia kertoja eri kielillä. Ennenkaikkea minulle hän on nainen, jolta olen saanut valtavasti inspiraatiota ja uskoa parempaan huomiseen.

Tiedän etten ole ainoa, jonka elämää Rachel Brathen on koskettanut jollakin tapaa. Instagramissa neitokaista seuraa noin kaksi miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Rachelin pitämille kursseille, tunneille ja retriiteille saatetaan matkustaa pitkänkin matkan takaa ja ne keräävät poikkeuksetta todella suuria osallistujamääriä. Hänen esikoiskirjaansa Yoga Girl (New York Times Bestseller) on käännetty useille eri kielille.
"Tee rauha menneisyytesi kanssa. Opi hyväksymään vaikeutesi. Se on ainoa tie tasapainoiseen elämään."

Ostin ensimmäisen kirjani englanninkielisenä versiona syksyllä 2015. Ahmin kirjan muutamassa päivässä ja kirjoitin siitä silloiseen blogiini otsikolla "inspiroivin ikinä lukemani kirja". Edelleen tänä päivänä tämä sama kirja pitää tätä paikkaa elämässäni. En osaa edes laskea kuinka monta kertaa olen lukenut englannin kielisen teoksen läpi ja palannut siihen usein esimerkiksi reseptien ja jooganeuvojen pariin. Viime marraskuussa Atena julkaisi kyseisestä kirjasta suomenkielisen version (suomentanut Irene Mäkitalo) ja sainkin arvostelukappaleen kirjasta heti sen ilmestyttyä. Luin sen jälleen yhdeltä istumalta. Tuntuu etten kyllästy kirjaan ikinä. Vitsailinkin avomiehelleni, että minkähän kielisen teoksen seuraavaksi hankkisi ;)

Suomenkielisen teoksen löydät mm. täältä.
Englanninkielisen teoksen löydät mm. täältä.
Rachelin instagram-tilin löydät täältä.
Jos haluat joogata Rachelin kanssa vaikka omassa olohuoneessasi, kirjaudu tänne.

Kirjassa yhdistyy rosoinen elämäntarina, terveelliset reseptit, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin tähtäävät elämänohjeet, ihanat ja aidot oivallukset elämästä, selkeät ohjeet joogan asanoihin ja kauniit ja värikkäät kuvat, joita katsellessa siirtyy melkein itsekin paratiisisaarelle palmujen katveeseen. Koska kirja on niin paljon muutakin kuin joogaa, suosittelen tätä myös niille, jotka eivät ole ikinä astuneet varpaallaankaan joogamatolle. Rachelin elämä on mielenkiintoinen ja vaiherikas tarina. Minusta erityisen inspiroivaa kirjasta on lukea, kuinka joku, jonka lapsuus ja nuoruus on ollut täynnä surua, vaikeuksia, kyseenalaisia valintoja, eroja, alkoholia, huumeita ja kuolemaa, on päässyt elämässään siihen pisteeseen jossa Rachel on nyt. Hän huokuu rauhallisuutta, onnellisuutta, aitoutta, kiitollisuutta, rakastavaa elämänasennetta ja lujaa tahtoa. Hän rakastaa itseään ja muita ympärillään, seuraa omaa elämäntietään ja elää asioille, joista nauttii täydestä sydämestään. Luulen, että jokainen meistä ainakin jollain tapaa haaveilee juuri tästä.

"Vaikka et pystyisikään näkemään, miten unelmasi toteutuu, keskity siihen ajatukseen, että se kuitenkin toteutuu. Sinun ei tarvitse tietää ennalta jokaista askelta kulkeaksesi eteenpäin."Vihermehu Yoga Girl:n tapaan
1 kurkku
100g pinaattia
200g lehtikaalta
2 omenaa
1 appelsiini
1 sitruuna
2cm pala tuoretta inkivääriä

Love & Light
Susanna

// English

Yoga Girl's Delicious Green Juice

cucumber
2 cups spinach
2 cups kale
2 apples
orange
lemon
1 tbsp chopped fresh gingerroot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3