Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kauneus vs. Aitous


Viime aikoina on puhuttu ja kirjoitettu paljon blogien pinnallisuudesta ja kiiltokuvamaisuudesta. Siitä, että yritetään esitellä omaa elämää täydellisenä. Tähän alkuun haluan heti ilmoittaa, että minun elämäni ainakin on kaukana täydellisyydestä ja voin myös melko itsevarmasti sanoa, että TÄYDELLISTÄ ELÄMÄÄ EI OLE OLEMASSAKAAN. Toivoisin, että ihmiset voisivat lopettaa itsensä ja oman elämänsä vertailun toisiin ihmisiin ja heidän elämiinsä. Jokainen on yksilö, jokainen kokee asiat omalla tavallaan ja jokaisen tulisi elää omannäköistään elämää. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa elää. Ei ole huonompaa ja parempaa. Kaikessa on puolensa. Sinun elämäsi ei ole yhtään sen huonompaa, kuin sen naapurin Irman jolla on joka viikko uudet, täydellisen sileät verhot sisustusblogissaan (sitäpaitsi hän luultavasti palauttaa aina edelliset verhot kauppaan😂).

Perustin itse aikoinaan ensimmäisen blogini tarkoituksenani jakaa hyvinvointiin liittyviä vinkkejä ja omaa tietämystäni ja kokemuksiani aiheesta. Tämä uusi blogini on ehkä hieman "syvällisempi" ja tietyllä tapaa henkilökohtaisempi, mutta silti minusta tuntuisi hassulta kirjoitella tänne esimerkiksi omia kuulumisiani. Ei siksi, että haluaisin niinkään peitellä niitä, vaan siksi, että en vain usko että kovin monia kiinnostaisi 😂 Voin toki kirjoittaa omista kuulumisistani jonkin asian yhteydessä, mutta tuntuisi luonnottomalta kirjoittaa esimerkiksi kokonaista postausta siitä, mitä olen viime päivinä puuhastellut. Luulen, että se johtuu siitä, että uskon ihmisten lukevan blogiani sen sisältämien asioiden, ei niinkään _minun_ takiani.

Sitten siitä kiiltokuvamaisuudesta. Rakastan itse estetiikkaa ja kauneutta, ja yritän luonnostaan saada asiat näyttämään omaan silmääni kauniilta. Aloin esimerkiksi jokin aika sitten muokata instagram-kuviani siten, että feedini näyttää yhtenäisemmältä. En siksi, että haluaisin kaikkien ihailevan kuinka harmoniselta elämäni näyttää, vaan siksi, että tykkään siitä itse sellaisena.Sananen vielä positiivisuudesta. Jaan harvoin huonoimpia hetkiäni sosiaalisessa mediassa tai blogissani. Tähän on monta syytä. Ensinnäkin, haluan säilyttää jonkinlaisen yksityisyyden ja "suojella" myös lähimmäisiäni. Toisekseen, haluan jakaa hyvää mieltä ympärilleni. Netti on niin täynnä negatiivisia uutisia, vihaisia kirjoituksia, toisten haukkumista yms., että haluaisin itse tuoda sinne mahdollisimman paljon hyvää. En ole muutenkaan ihminen, joka valittaisi koko ajan ympäriinsä siitä kuinka kaikki on huonosti.

Aitous. Se on kuitenkin tärkeää. Olenkin miettinyt, miten itse voisin säilyttää haluni luoda kaunista sisältöä, mutta tuoda samalla lisää aitoutta tekemiseeni. Niinpä päätin ryhdistäytyä instagramin käytössä ja aloin julkaista materiaalia arjestani MyStory -osioon. Sieltä voi seurata tavallista (ja tylsää😁) arkeani reaaliajassa kuvien ja videoklippien muodossa, nähdä minut ilman meikkiä ja kuvani muokkaamattomina. Sieltä saattaa myös silloin tällöin löytää valituksia huonoista päivistä 😉 Tämän postauksen kuvat ovatkin kaikki viime päivien MyStory -tarinastani. Instagramista minut löytää nimimerkillä pure.connection. 

P.S. Juttelimme ja tappelimme myöhään eilen illalla mieheni kanssa minulle raskaista asioista. Itkin monta kymmentä minuuttia putkeen sohvalla. Siirryin sänkyyn ja itkin lisää. Aamulla silmäni olivat golfpallon kokoiset ja paloauton väriset. Mielenikin oli hyvin maassa. Suunnittelin jo jääväni koko päiväksi sängyn pohjalle ja peruvani kaikki blogiin liittyvät jutut, joita minulla oli tänään hoidettavanani. Halusin oikein tehdä tästäkin päivästä p*skan. Mieheni ei kuitenkaan antanut (se typerys osaa jotenkin aina piristää minua!) ja lopulta päivästä tulikin ihan mieletön. Halusin jakaa tämän siksi, että kaikki varmasti tietäisivät että A) mekin tappelemme, B) minäkin osaan olla ruma aamuisin, C) elämäni ei ole aina niin harmonista kuin instagram-feedistä voisi päätellä D) en jaksa aina olla positiivinen ja joskus vaan haluaisin väkisin rypeä pahassa olossani, E) mieheni on idiootti joka ei koskaan voi antaa minun olla v**tumaisella tuulella kovin kauaa 😅😅Love & Light 💖
Susanna

// English

If you want to see more my boring and ordinary everyday life😉, you can follow my instagram MyStory. I put there photos and videos which are in real time and more "authentic" than other instagram pics and photos in the blog. You can follow me here

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3