Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Keskivartaloharjoittelua joogapyörällä (video)Keskivartalon kunnossa pitäminen on hyvin tärkeää. Ei siksi että näyttäisi hyvältä rannalla bikineissä (parempi toki tälläkin motiivilla treenata kuin jättää treenaamatta kokonaan), vaan siksi että keskivartalo on tavallaan koko kehon tukipilari ja vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi ryhtiin. Kirjoitin viime viikolla uudesta treenikaveristani joogapyörästä* (pääset palaamaan kirjoitukseen tästä) ja lupailin samalla kuvata videon siitä, miten pyörällä saa helposti tehtyä tehokkaan treenin syville vatsalihaksille. Täältä pesee siis pieni videopätkä, josta toivottavasti hahmotatte liikkeen. Liikettä kannattaa ehdottomasti tehdä hyvin hitaasti ja hallitusti samalla hengitykseen keskittyen.

Jos harkitset omaa joogapyörää, kurkkaa tänne.Love & Light
Susanna

*saatu blogin kautta.
➸ postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

// English
Here is a video how you can train your core muscles with yoga wheel. Do this very slowly and concentrate on your breath. 

2 kommenttia:

 1. Hei ei tuo joogapyörä olisi yhtään hassumpi, sitä voisi harkita heti kun käsi tulee kuntoon ja voi keikkua rauhassa :D Haluaisitko tehdä postauksen treenaamisestasi; mitä kaikkea treenaat viikoittain ja kuinka paljon? :) Olet upean timmissä kunnossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan yllättynyt kuinka monipuolinen ja hauska treenikaveri joogapyörä on, ja netistä löytyy ihan hirveästi vinkkejä ja videoita mitä kaikkea sen kanssa voi harjoitella! :)

   Voi apua, mulla ei kyllä ole mitään tiettyä viikottaista rutiinia. Ja oikeastaan nykyään muutenkin liikunta rajoittuu aikalailla joogaan ja rentoon luonnossa liikkumiseen. Syvät vatsalihakset on ehkä sellaiset mitä pyrin treenaamalla treenaamaan edes jokseenkin säännöllisesti, juurikin niiden tärkeyden takia. Ja voi kiitos kauniista sanoistasi <3 Tästä täytyy kyllä kiittää "hyviä geenejä", sillä en ole ikinä onnistunut lihomaan vaikka olisin syönyt mitä, ja siitä on kyllä ollut elämässä myös paljon haittaa ja murhetta. Kaikessa on kai puolensa :) Kuitenkin, hyvinvointi on tärkeintä <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3