Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

netflix & chillSunnuntaina varmasti moni löhöilee kotona ja tuijottaa telkkaria, joten halusin tänään listata suosikkini Netflixin dokkareista. Nämä antavat varmasti ajattelemisen aihetta ja uutta näkökulmaa itse kullekin 💖

Minimalism
Nykypäivänä kaikki haluat enemmän, uudempaa ja hienompaa. Tämä dokumentti kertoo ihmisistä, jotka metsästävät onnellisuutta mahdollisimman minimalistisella elämäntyylillä. Vähemmän on enemmän, ja tämä dokumentti todistaa sen.

Cowspiracy
Loistava dokumentti planeettamme luonnonvaroja tuohoavasta eläinten tehotuotannosta. Olen itse katsonut monta kertaa ja suosittelen kaikille!

The True Cost
Dokumentti siitä, miten meidän ahneutemme vaikuttaa toisella puolella maapalloa. Me haluamme uusia muotivaatteita viikoittain ja mahdollisimman halvalla, mutta maanviljelijät, tehdasalueilla asuvat ja työntekijät hikipajoissa ympäri maailman maksavat siitä kovan hinnan - jopa hengellään. Onko kaikki tämä yltäkylläisyys toisten ihmishenkien arvoista?

Terra
Olemme vieraantuneet luonnosta ja tuhonneet kokonaisia lajeja. Tämä dokumentti käsittelee suhdettamme muihin eliöihin maapallolla.

The Human Experiment
Tämä dokumentti valottaa arjessa käytettävien kotien kemikaalien järkyttäviä vaikutuksia. Kenellä on perimmäinen vastuu kuluttajien turvallisuudesta ja kuinka voimme taistella kemikaaliyhtiöiden häikäilemättömyyttä vastaan?

Taistelu Norsunluusta
Todella mielenkiintoinen dokumentti norsujen salametsästyksestä. Luonnonsuojelijat, tutkijat ja viranomaiset asettavat henkensä alttiiksi pysäyttääkseen norsujen tuhoamisen.

Happy People
Siperian ankarissa oloissa maalaiskylän asukkaat ovat löytäneet täydellisen harmonian luonnon kanssa. He todella elävät maan antimista ja arvostavat sitä, mitä heillä on.

Awake - The Life of Yogananda
Kaikille joogan filosofiasta ja historiasta kiinnostuneille loistava dokumentti Paramahansa Yoganandan työstä joogan ja meditaation välittämisestä länsimaihin.

Forks Over Knives
Kaikille kasvisruoasta ja vegaaniudesta kiinnostuneille!

Enlighten Us
Dokumentti paneutuu syvälle tuomion saaneen elämäntaitogurun tarinaan. Guru aiheutti huolimattomuudellaan kolmen seuraajansa kuoleman.
Seuraavaksi omalla listalla:

Naledi: A baby elephant's tale
Food Choices
Abstraktio: Muotoilun taito
Tony Robbins: I am not your guru
Pet Fooled
Sustainable
Fearless

Tällä hetkellä katson muuten Netflixistä "Kolmetoista syytä" nimistä sarjaa. Se kertoo itsemurhan tehneestä tytöstä, joka jätti jälkeensä nauhoja joissa kertoo, mikä kaikki johti hänen ratkaisuunsa. Kaikessa rumuudessaan ja raakuudessaan sarja on äärettömän hienosti toteutettu ja todella laittaa miettimään sitä, kuinka pienilläkin teoilla voi olla suuri merkitys toiselle ihmiselle. Olen itse tässä sarjassa vielä ihan alkumetreillä, mutta suosittelen silti lämpimästi!

Onko teillä mielessä dokumentteja tai sarjoja, joita haluaisitte suositella? 

Ihanaa Sunnuntaita kaikille 💖

Love & Light
Susanna

// English

Documents that I recommend to watch from Netflix:

Minimalism 
Cowspiracy
The True Cost
Terra
The Human Experiment
The Ivory Game 
Happy People
Awake - The Life of Yogananda 
Forks Over Knives 
Enlighten Us


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3