Find the pure connection with your inner being, your soul.

lauantai 8. huhtikuuta 2017

oneOeight - yoga anywhere and everywhere


Joogan harrastaminen tulee koko ajan helpommin saavutettavaksi, mikä on todella hieno juttu. Nykyään joogaa on helppo harrastaa omassa olohuoneessa tai vaikka luonnon keskellä, ohjatusti. Erilaiset nettijoogapalvelut tuovat joogan kaikkien ulottuville. On matalampi kynnys harrastaa joogaa säännöllisesti, kun sen voi tehdä milloin vain, missä vain, juuri silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Haluaisin esitellä omat lempparini nettijoogapalveluista, joista ensimmäinen on englanninkielinen oneOeight. Esittelyjä muista (myös suomenkielisistä) sivustoista tulossa myöhemmin. Tähän alkuun haluan kuitenkin suosittaa, että jos jooga on sinulle täysin vierasta, kävisit edes muutamalla "oikealla" joogatunnilla tai joogan alkeiskurssilla, jotta saat kunnon ohjausta oikeisiin linjauksiin asanoissa 💖oneOeight on online-joogastudio ja maailmanlaajuinen yhteisö, joka kannustaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Täältä löytyy asana-harjoitusten lisäksi myös mediaatio-, rentoutus- ja hengitysharjoituksia, terveellisiä reseptejä sekä ravintoon ja hyvinvointiin liittyviä luentoja. Harjoituksia löytyy muutaman minuutin pätkistä puolentoista tunnin sessioihin, joten aika ei varmasti ole rajoittava tekijä. Ohjaajat kirjoittavat myös mielenkiintoisia blogikirjoituksia sivustolle. Ohjaajista löytyy kattavat esittelyt, joista voi löytää inspiraatiota ja koskettaviakin tarinoita.

oneOeight on hyvin edullinen, 14$ kuussa. Ensimmäiset 10 päivää voi kokeilla palvelua ilmaiseksi, suosittelen ehdottomasti käyttämään tämän hyväkseen. Et menetä mitään mutta voit saada elämääsi niin paljon inspiraatiota ja hyvinvointia. Sivustolta voi ostaa myös toiselle lahjaksi kuukauden, 3 kuukauden, 6 kuukauden tai vuoden joogat. Ihana aineeton lahja josta itse ainakin olisin mielissäni 💖

oneOeight sivuston käyttö on hyvin yksinkertaista ja helppoa. Omalle "matolleen" voi tallentaa suosikkituntejaan, jotta ne löytyy helposti ja nopeasti jatkossa. Tuntien kuvauksissa kerrotaan lyhyesti millainen tunti on kyseessä, mitä joogasuuntausta se edustaa, millainen tasoluokitus tunnilla on, kuinka kauan se kestää ja mitä apuvälineitä mahdollisesti tarvitaan (blokit, bolsterit, viltit..). Kaiken voi siis varata valmiiksi ennen tunnin aloittamista, jotta ei tarvitse kesken tunnin lähteä etsimään mitään. Valikosta voi myös hakea tunteja erilaisin kriteerein, esimerkiksi tietyn mittaisia tai tietyn ohjaajan ohjaamia tunteja, tai voit valita mihin haluat keskittyä (esimerkiksi kierrot, taaksetaivutukset, lantio...) tai millaista fiilistä haet tunnilta (rauhoittavaa, energisoivaa..).
Tässä vähän omia suosituksiani sivustolta 💖

Ohjaajat: Rachel Brathen, Bee Bosnak, Pam Chang, Coral Brown

Ravintoluennot: Kimberly Snyder ja Kristina Carrillo-Bucaram

Jos ayurveda kiinnostaa, kannattaa katsoa ihanan Chandanni Miglinon videoita.

Maanantai-aamuun: Monday Meditation (21min) / Rachel Brathen

Herätykseen: Morning Yoga Flow (20min) / Coral Brown

Rauhoittumiseen: Yin Love (46min) / Rachel Brathen

Iltaan: Calm Your Mind Before Bed (45min) / Rachel Brathen

Täyden Kuun joogaa: Full Moon Flow (31min) / Rachel Brathen (tämä on kaikista tunneista ehdoton suosikkini ja teen tätä usein iltaisin, oli kuun vaihe mikä tahansa)

Kun tuntuu levottomalta ja haluaa palata takaisin itseensä: Come Back to Yourself (10min) / Bee Bosnak (hengitysharjoitus)

Syvien vatsalihasten vahvistamiseen: Ten Minute Core Boost (10min) / Rachel Brathen (ihan killeritehokas vatsatreeni!)

Muita joogatunteja: 
Fear Becoming Trust (75min) / Bee Bosnak
No Chaturanga Zone (34min) / Rachel Brathen
Hips Don't Lie (47min) / Bee Bosnak

Hän haluaa aina osallistua 🙈


Jos sinä olet käyttänyt oneOeight -sivustoa, listaa ihmeessä omia suosikkituntejasi kommenttiosioon 💖

Love & Light
Susanna

// English

oneOeight is one of my favorite online yoga studios. There is so much more than just yoga! Meditation, pranayama, relaxation, food recipes, nutrition, wellness.. It costs 14$ per month and you can try first 10 days for free. Here is my own favorites:

Guides: Rachel Brathen, Bee Bosnak, Pam Chang, Coral Brown

Nutrition: Kimberly Snyder and Kristina Carrillo-Bucaram

If you are interested in ayurveda, check out Chandanni Miglino's videos. 

Monday morning: Monday Meditation (21min) / Rachel Brathen

Waking up: Morning Yoga Flow (20min) / Coral Brown

Calming down: Yin Love (46min) / Rachel Brathen

Night: Calm Your Mind Before Bed (45min) / Rachel Brathen

Full Moon time: Full Moon Flow (31min) / Rachel Brathen (this is my all time favorite!)

When you feeling restless and want to come back to yourself: Come Back to Yourself (10min) / Bee Bosnak (pranayama)

When you want to strengthening your abs: Ten Minute Core Boost (10min) / Rachel Brathen (this is killing!!)

Other yoga classes:
Fear Becoming Trust (75min) / Bee Bosnak 
No Chaturanga Zone (34min) / Rachel Brathen
Hips Don't Lie (47min) / Bee Bosnak 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3