Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Paras luonnonkosmetiikan käsivoide
Tajusin eilen keskustellessani ihonhoidosta erään ystäväni (voiko häntä kutsua ystäväksi kun näimme eilen ensimmäistä kertaa? No ainakin hän tuntuu jo melkein kuin ystävältä!) kanssa, että minun on todella helppoa löytää hyviä tuotteita itselleni. Ihoni on niin "helppo" eikä minulla ole mitään erityisiä ongelmia sen kanssa (päänahan kanssa onkin sitten ihan toinen juttu!), etten varmasti vaadi myöskään tuotteilta niin paljoa kuin joku sellainen jolla on vaikkapa äärettömän kuiva ja kutiseva iho.

Käsien iho kuitenkin kuivuu minullakin kohtalaisen paljon varsinkin talvisin, ja heti kun iho pääsee kuivaksi, tuntuu että kynsinauhoihinkin ilmestyy niitä ärsyttäviä "tikkuja". Käsivoiteita onkin siis tullut testattua vuosien varrella ihan "muutamaa" erilaista! Luonnonkosmetiikasta löytyy todella mitäänsanomattomia versioita, mutta onneksi paljon myös niitä ihan ok-laatuisiakin. Vihdoin olen kuitenkin löytänyt sellaisen, jota voin aidosti myös hehkuttaa ja lämpimästi suositella vaativimmillekin käsille! Lavera 2in1 oliiviöljyä ja kamomillaa sisältävä käsi- ja kynsinauhavoide* on ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan käsivoide, jota olen kokeillut. Voide imeytyy helposti ja nopeasti, joten se sopii hyvin päiväkäyttöön. Tykkään tuoksusta tosi paljon, vaikka se erottuukin aika paljon yleensä käyttämästäni tuoksumaailmasta. Tuoksu on kuitenkin melko mieto, ainakin omaan nenääni. Mutta paras ominaisuus tietenkin on se, että voide todella kosteuttaa, kädet tuntuvat heti aivan erilaisilta voiteen levittämisen jälkeen ja tunne myös säilyy pitkään.

Voide löytyy esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta täältä ja Biodellyltä täältä.

Osaako joku muuten selittää, että onko tuo 2in1 pelkkä markkinointikikka vai onko sillä oikeasti jotain merkitystä? Minä ajattelen sen niin, että tottakai käsivoide hoitaa myös kynsinauhoja JOS sen hieroo kunnolla myös niille. Ja kyllä minä ainakin hieron, lukee purkissa sitten 2in1 tai ei 😂 
Vielä yksi vinkki kuiville käsille! Yöksi kannattaa käsiin levittää paksu kerros puhdasta sheavoita (kutsutaan myös karitevoiksi) ja päälle puuvilla/bambukäsineet. Todella hyvä ja toimiva kikka, jota itse olen käyttänyt jo monia vuosia. Toimii myös jalkoihin ja etenkin kuiviin kantapäihin todella hyvin, tosin jalkoihin kannattaa käsineiden sijasta koittaa vaikka sukkia 😆

Love & Light
Susanna

↠ Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 
*Saatu blogin kautta. 


// English

My favorite hand cream from natural cosmetics is Lavera 2in1 Hand & Cuticle Cream. It contains organic olive oil and organic chamomile. 

2 kommenttia:

  1. Tämä on yksi suosikkikäsivoiteistani! Ja oikeasti rakastan sen tuoksua, koostumuksesta puhumattakaan. <3 Etenkin talvella olen todella riippuvainen käsivoiteesta ja tästä Laveran ihanuudesta on ollut suuri apu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä todella kokeilemisen arvoinen, aivan ihana tuote <3

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3