Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Punat huulille ja poskiin samasta purkista


Yksinkertaistaminen on ollut vahva sana omassa elämässäni viime vuosina. Olen ymmärtänyt, että ajattelen liikaa, haluan liikaa, omistan liikaa. Joissain asioissa on vaan parempi päästä mahdollisimman helpolla, jotta voi suunnata energiansa tärkeämpiin aiheisiin. Meikkaus on asia, jossa yksinkertaistaminen on todella plussaa. Niinpä tuotteet, jotka soveltuvat moneen eri asiaan, ovat lyömättömiä. Siispä suosittelenkin tutustumaan Uoga Uogan voidemaisiin puniin, joita voi käyttää sekä huulille että poskille. Valitsin itselleni sävyn 602 apricot*. Se onkin osoittautunut täydelliseksi, varsinkin kevääseen ja tulevaan kesään. Tykkään poskipunista, joiden sävy on enemmän persikkainen kuin punainen enkä myöskään tykkää, että poskipuna erottuu liikaa. Sävyistä löytyy kyllä varmasti jokaiselle omansa.Niille, jotka reissaavat paljon tai muuten ehostavat itseänsä päivän aikana liikkuessaan, tällainen 2in1-tuote on lyömätön, kun ei tarvitse kuljettaa niin montaa tuotetta mukanaan. Lisäksi levittäminen onnistuu mainiosti sormin.

Uoga Uoga merkkinä on minulle vielä aika uusi tuttavuus, mutta aiemmin olen kuitenkin ehtinyt kirjoittaa uudesta lempparikulmaväristäni täällä. Ainakin näiden kahden tuotteen perusteella voisin sanoa, että merkin hinta-laatu-suhde on erinomainen!
Love & Light
Susanna

*saatu blogin kautta. 

// English

Uoga Uoga natural lip and cheek colour is perfect product if you want more simplicity in your life! It's easy to take with you wherever you go and so easy to apply with fingers. Mine is shade number 602, apricot. 

2 kommenttia:

 1. Ajauduin blogiisi ihan vahingossa hetken netissä surffailtuani. Ihana sattuma. Jään kyllä seurailemaan. Olet mielettömän kaunis ja tämä blogi on selkeästi sellainen hyvän fiiliksen paikka! Ihanaa alkanutta viikkoa.

  -Kristina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyrin kiitokseni kauniista sanoistasi, ihanaa että päädyit tänne <3 Mahtavaa viikkoa sinulle! Täällä lojutaan sängyssä noroviruksen kourissa, joten kovin ihana ei tämä viikko ollut minun kannaltani, mutta toisaalta kiitollisuutta löytää ihan vain jokaisesta mehutilkasta joka pysyy sisällä :D

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3