Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Väriä Kevääseen (sisältää ALE-koodin Bohon lakkoihin)


Kasvoillani näkee enää harvoin kovin suurta ehostusta, mutta kynsiin tykkään panostaa. Minulla on lähes aina lakkaa kynsissäni (sekä varpaissa että sormissa) ja rakastan kirkkaita värejä. Kynsilakkaostoksilla on aina pieni vaara sekoamiseen 😁 Olenkin innoissani, että saan tarjota teille alennuskoodin omiin suosikkilakkoihini!

Kynsilakat eivät koskaan voi olla täysin luonnonmukaisia, mutta Bohon lakkojen koostumus voi olla jopa 86% luonnollinen (prosentti vaihtelee sävyn mukaan). Näitä ekologisia ja vegaanisia (kaikki muut paitsi sävy numero 26) lakkoja löytyy kahdenlaisia, 7free ja 8free. 7free lakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, diputyyliä, ftalaatteja, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia. 8free lakat eivät sisällä myöskään hartsia. Suomeksi sanottuna siis näistä lakoista on jätetty pois kaikki yleisimmin allergisoivat ja haitallisimmat ainesosat.Kuvan sävyt vasemmalta oikealle: 44 boho green / 38 dragonfly / 07 corail* / 06 sunset* / 39 sunlight* / 58 solar gold* / 12 gipsy finish* / 10 base*

Lakoissa on UV-suoja, joka suojaa kynsiä värien aiheuttamalta kellastumiselta. Ne sisältävät myös piioksidia, jota käytetään luonnollisena kynnenvahvistajana. Tykkään itse paljon lakkojen koostumuksesta ja levittyvyydestä, mikä kuitenkin vaihtelee mielestäni hieman eri sävyjen välillä. Kuten myös se, kuinka monta kerrosta lakkaa tarvitaan peittävään lopputulokseen. Yleensä olen selvinnyt vain yhdellä kerroksella, toisinaan tarvitaan kuitenkin kaksi kerrosta. Bohon lakat kuivuvat suhteellisen nopeasti, mikä ainakin itselleni malttamattomana ihmisenä on tärkeää. En jaksa kovin kauaa kuljeskella kotona prinsessan elkein pikkurillit pystyssä koskematta mihinkään. Hinta-laatu-suhde lakoilla on loistava ja pysyvyys on oikein hyvä tämän hintaluokan kynsilakalle! Minulla Bohon lakka kestää siistinä hieman kauemmin kuin esimerkiksi Benecosin lakat, joita olen myös käyttänyt paljon.

Tarkempia kuvia kultaisesta lakasta löydät aiemmasta postauksesta täältä ja keltaisesta täältä.Ja nyt viimein siihen kivoimpaan osioon 💙 Koodilla Pure saat 15% alennuksen kaikista Bohon lakoista Ecobellan verkkokaupasta. Bohon valikoimaan pääset tästä. Koodi on voimassa sunnuntaihin 9.4. asti.

Love & Light
Susanna

*saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

Lämmin kiitos kommentistasi <3