Find the pure connection with your inner being, your soul.

maanantai 24. huhtikuuta 2017

#whomademyclothes
Tämä viikko on pyhitetty kansainväliselle Vaatevallankumoukselle. Tänään, 24. huhtikuuta, tulee kuluneeksi tasan neljä vuotta siitä, kun Rana Plazan vaatetehdas Bangladeshissa romahti vieden yli tuhannen ihmisen hengen mukanaan. Vaatevallankumoukseen voi osallistua esimerkiksi pukemalla tällä viikolla jonkin vaatekappaleen väärinpäin päälle. Tilanteesta voi ottaa kuvan myös sosiaaliseen mediaan, jolloin siihen kannattaa tägätä #whomademyclothes ja mahdollisesti myös kyseinen brändi, jolloin heillä on mahdollisuus vastata kysymykseesi. Tällä haetaan vaateteollisuuteen enemmän vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Täältä voit käydä lukemassa lisää Vaatevallankumouksesta.

Vaateteollisuuteen liittyy niin monia sekä ekologisia että eettisiä epäkohtia, että voisin paasata niistä loputtomiin. Haluaisinkin jälleen kerran suositella kaikkia katsomaan dokumentin The True Cost, joka löytyy ainakin Netflixistä. Jos silmät ovat vielä suljettuina vaateteollisuuden ja pikamuodin edessä, tämä dokumentti saa ne varmasti avautumaan.

Minulta kysytään usein mistä hankin omat vaatteeni, joten halusin listata tähän muutamia paikkoja, joista joko itse hankin vaatteita ja asusteita tai voisin kuvitella hankkivani. Näissä paikoissa eettisyys ja ekologisuus on otettu hienosti huomioon.

Kirpputorit!!!

Love & Light
Susanna

➸postaus sisältää affiliate-linkkejä.

// English 

It's a week of the global Fashion Revolution! Today is anniversary of the Rana Plaza factory collapse, which killed over a 1000 people. You can read more about the Fashion Revolution here. If you are interested in fashion industry and all the damages it causes, you will find a wonderful document on Netflix, called The True Cost. I highly recommend this document! And above you find the list where I usually buy my clothes and accessories (a top of the list means "flea markets"). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3