Find the pure connection with your inner being, your soul.

torstai 11. toukokuuta 2017

Kotimaiset Kuut KorvissaKenellekkään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että RAKASTAN KUUTA 😍 Kävikö kukaan viime yönä ulkona ihastelemassa Täysi Kuuta? Olipahan aika mieletön jälleen. Voisin istua ulkona tuijottamassa taivaalle vaikka läpi yön. Jokin siinä kauniisti loistavassa pallossa vain vetää minua puoleensa.

Tämän Täyden Kuun kunniaksi korkkasin uudet PinjaPuun Kuu -korvikseni tänään. Olen alkanut yhä enemmän kiinnittää pukeutumisessa ja asusteissa huomiota siihen, että ne olisivat "minua". Jos pukeutumisesta heijastuu jotenkin oma persoona tai omat mielenkiinnon kohteet, asenteet tai mielipiteet, on se minusta aina kiehtovaa.
Minulla on PinjaPuulta näiden korvisten lisäksi myös kaulakoru sekä kangaskassi, joten useamman tuotteen perusteella voin todella suositella Pinjaa! PinjaPuu on nuori suomalainen suunnittelija ja artesaani. Persoonallisen korumalliston inspiraatio juontuu Suomen kauniista luonnosta. Korujen pääraaka-aineena käytetään kotimaista sertifioitua koivuvaneria. Jokaisesta myydystä tuotteesta PinjaPuu lahjoittaa 50senttiä vuosittain vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde on Luonnonperintäsäätiö.

Jo postilaatikolla kasvoilleni levisi leveä hymy, sillä katsokaa nyt tätä kirjekuorta! Käsinkirjoitettu kaunis nimi- ja osoiteteksti. Rakastan käsinkirjoitettuja viestejä ja sitä, kun huomaa, että joku on nähnyt vähän vaivaa pienten juttujen eteen. Myös paketin sisältä löytyi käsinkirjoitettu viesti ja kaikki oli niin kauniisti paketoitu, että hetkeksi melkein unohdin, että siellä kauniiden rusettien sun muiden takana on se "itse juttu". Yrityksen periaatteiden mukaan myös kaikki paketoimiseen käytetty materiaali on ekologista.Love & Light
Susanna

// English 

PinjaPuu is a young Finnish designer and artisan. Extraordinary designs are inspired by beautiful nature of Finland. From every item sold, PinjaPuu donates 50cents to a charitable organization. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3