Find the pure connection with your inner being, your soul.

tiistai 30. toukokuuta 2017

Mikä on sinun henkinen nimesi?
Sain jokin aika sitten aivan ihanan sähköpostin eräältä lukijaltani, jossa hän myös vinkkasi minulle sivustosta, josta voi tilata oman henkisen nimensä. Käyn tällä hetkellä rentoutus- ja meditaatio-ohjaajan koulutusta, jossa itseasiassa juuri viimeisimmällä lähikerralla (juuri ennen tätä ihanaa sähköpostia) meitä ohjasi päivän ajan aivan ihana kundaliinijoogaopettaja, joka myös puhui omasta henkisestä nimestään. Enpä voinut siis itsekään olla selvittämättä omaa henkistä nimeäni, kun asiasta yhtäkkiä alkoi tulla niin monia viestejä.

Henkinen nimi auttaa nostamaan omaa energiaa ja luo merkityksellisyyttä. Sinun henkinen nimesi on sinun henkisen sielusi identiteetti. Se haastaa sinua elämään omaa korkeinta tietouttasi. Henkisen nimen vastaanottaminen on askel kohti vanhojen asioiden taaksejättämistä ja yhdistymistä syvemmin äärettömään itseen.

Minun henkinen nimeni on Darshan Tera Kaur. Henkisellä nimellä on aina jokin merkitys. Omani tarkoittaa Pyhää Prinsessaa, joka ymmärtää, että kuuluu vain Jumalalle (itse vierastan Jumala-sanaa mutta toisaalta en ajattele Jumalaa enää samanlaisena kristinuskon Jumalana kuin koulussa opetettiin). Darshan viittaa Jumalan läsnäolon näkemiseen tai kokemiseen. Tera tarkoittaa häntä, joka kuuluu Jumalalle. Kaikki naiset saavat nimeensä liitteen Kaur, Prinsessan, joka vaeltaa elämänsä läpi armo ja voima seuranaan.

Oman henkisen nimensä voi tilata täältä. Nimen selvittäminen on ilmaista, mutta tälle kyseiselle organisaatiolle voi tehdä myös vapaaehtoisen lahjoituksen. Ohjeissa myös lukee, että se nopeuttaa nimen saamista. Itse sain nimeni kuitenkin suhteellisen nopeasti, vaikka en lahjoitusta tehnytkään (ei tainnut mennä kuin muutama päivä).Olisi mielenkiintoista kuulla teidän henkisiä nimiänne (ja tarinoita niiden takana), jos olette joskus selvittäneet itsellenne sellaisen tai teette sen nyt 💖

Love & Light
Susanna
(Darshan Tera Kaur)

// English

A spiritual name helps you to elevate your energy and gives you more meaning. Your spiritual name is your soul's identity. It's challenging you to live in your highest consciousness. Making the choice to receive a spiritual name is taking a step toward leaving old behind and connecting more deeply with your infinite self. 

My spiritual name is Darshan Tera Kaur. A spiritual name has always some kind of meaning. My name means "the sacred Princess who understand she belongs only to God". Darshan refers to a vision of or being in the presence of God. Tera means "one who belong to God". And all females receive the name Kaur - the Princess who walks through the life with grace and strength. 

You can receive your own spiritual name from here. If you do that (or you have already done), it would be nice to hear what is your spiritual name and what does it means 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3