Find the pure connection with your inner being, your soul.

maanantai 8. toukokuuta 2017

suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksiltaNyt keväällä ihoni alkoi kuivua yhtäkkiä epätavallisen paljon. Yritin kosteuttaa sitä tunnollisesti luottotuotteillani, mutta sekään ei tuntunut auttavan. Ja kuin tilauksesta minulle tarjottiin mahdollisuutta testata Laveran uutta Hydro Effect Serumia*, jonka otinkin heti päivittäiseen käyttöön muiden normaalisti käyttämieni ihonhoitotuotteiden rinnalle.

Laveran Hydro Effect Serum on suunniteltu suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta sekä ennenaikaiselta vanhenemiselta. Altistumme joka päivä erilaisille ilmansaasteille, jotka hyökkäävät ihosolujamme vastaan ja yrittävät vaikuttaa negatiivisesti niiden omaan, luonnolliseen suojamekanismiin. Tämä voi näyttäytyä iholla erilaisin tavoin, kuten ihovaurioina, kuivuutena, pigmenttiläiskinä tai ihon ennenaikaisena ikääntymisenä.Laveran seerumi sisältää mm. luonnollista hyaluronihappoa, luomu aloe veraa, luonnollisia antioksidantteja sekä luomulevää. Seerumi on vegaaninen ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Olen käyttänyt nyt seerumia noin kahden viikon ajan joka aamu. Huuhtelen aamulla kasvot viileällä vedellä, suihkutan sen jälkeen ruusuvettä ja sitten onkin seerumin vuoro, jonka päälle tulee vielä päivävoide. Olen huomannut ihoni kosteustasapainossa positiivisia vaikutuksia seerumin käytön aloittamisen jälkeen. Vielä muutama viikko sitten kasvojeni iho oli ajoittain niin kuiva, että se selkeästi hilseili ja kuoriutui sekä tuntui kiristävältä. Nyt tuntuu, että kasvoilleni on jälleen palannut sen normaali kosteustasapaino ja pehmeys. En tietenkään osaa sanoa, johtuuko se juuri tästä seerumista vai jostain muusta, mutta uskon kyllä seerumilla olleen positiivisia vaikutuksia. Seerumin koostumus on kivan kevyt ja se imeytyy todella nopeasti. Pumppupullosta on helppo annostella ja tuote pysyy hygieenisenä. Tuoksukin miellyttää minua kovasti.

Laveran seerumia on saatavilla esimerkiksi Biodellyltä täällä ja Hyvinvoinnin Tavartalosta täällä.Love & Light
Susanna

* saatu blogin kautta.
postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

// English

I got the new serum from Lavera for testing and now I've been using it for about two weeks with my normal skin care products. Lavera Hydro Effect Serum helps protect skin from environmental pollution and it has anti-age effect. And of course it gives skin an extra boost of moisture. This serum includes natural hyaluronic acid, organic aloe vera, antioxidants and organic alga. It's vegan and suitable for every skin type. You should apply this serum before your daily moisturizer. Texture is very light and it absorb easily. I have noticed positive effects in my skin after I started to use this serum. Moisture balance of my skin is back and my face feels very smooth. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3