Find the pure connection with your inner being, your soul.

torstai 4. toukokuuta 2017

Y O G O B EJoogaan paljon kotona ja siksi koen kaikenlaiset nettijoogapalvelut hyvin käteviksi. Aikaisemmin kirjoitin ulkomaisesta oneOeight -sivustosta täällä, ja tänään haluaisin sanoa muutaman sanasen ihanasta Yogobesta, josta löytyy videoita niin suomeksi kuin englanniksikin (myös ruotsiksi ja norjaksi mutta niistähän minä en ymmärrä sitten yhtään mitään 😂). 

Yogobe on loistava paikka etsiä kehon, mielen ja sielun tasapainoa sekä yhteyttä. Sinua auttaa hurja määrä aivan ihania ja ammattitaitoisia pohjoismaisia ohjaajia ja opettajia, joista omat suosikkini ovat ihanista ihanin Satu Tuomela, Kaisa Kärkkäinen sekä Ulrica Norberg (jolta muuten löytyy myös loistavia jooga-aiheisia kirjoja!). 

Videoiden hakeminen Yogobessa on helppoa, hakuehdoiksi voi valita videoiden keston (5 minuutista 90 minuuttiin), jonkin tietyn opettajan, erilaiset tarpeet (kuten esimerkiksi mindfulness, äityisjooga, energia tai taaksetaivutukset), erilaiset harjoittelumuodot, eri joogatyylit sekä sen, mihin haluaa erityisesti keskittyä (kuten keskivartalo, lantionpohja tai lapaluut). Myös uusimmat videot löytyvät helposti.Itse olen käyttänyt Yogobea paljon oikeanlaisten linjausten ja tekniikoiden harjoitteluun ja mielestäni siihen Yogobe onkin paljon parempi kuin esimerkiksi aiemmin mainitsemani oneOeight. Pelkkiä tekniikkavideoita Yogobesta näyttäisi tällä hetkellä löytyvän yli 70. Yogobesta löytyy myös paljon "miniluentoja" erilaisista aiheista, kuten hengityksestä, ayurvedasta ja mudrista.

Yogobella on myös oma blogi, jonne kirjoittavat sekä Yogoben omat tyypit että vieraskirjoittajat. Blogia pääsee lukemaan ilman Yogoben jäsenyyttäkin ja kehotankin kaikkia tutustumaan tähän uskomattomaan hyvinvoinnin keitaaseen. Tässä muutama kirjoitus, joita suosittelen lämpimästi:
Katri Syvärinen - Find your balance
Puhdistava hengitysharjoitus
5 vinkkiä säännölliseen harjoitteluun
Hengityksen fysiologia
Snickerspuuro
Yin jooga
Viisi Koshaa

Yogobe on niin monipuolinen, inspiroiva ja innostava sivusto ja niin täynnä mielenkiintoista tietoa ja ajatuksia herätteleviä tekstejä ja videoita, että sivuilla surffatessa menee helposti tunti jos toinenkin. Vaikka olen käyttänyt itse Yogobea säännöllisen epäsäännöllisesti jo muutaman vuoden, hukuin tätäkin tekstiä kirjoittaessa ihanaan tietotulvaan. "Ai täältä löytyy tällaistakin, miten en ole ennen huomannut!" ja "Tässäpä onkin mielenkiintoinen blogiteksti joka on jäänyt aikaisemmin lukematta"... Ja niin minä istun nyt torstaipäivänä edelleen kirjoittamassa tätä tekstiä vaikka tarkoitus oli julkaista tämä eilen illalla, hups.

Kaiken edellä mainitun lisäksi Yogobesta löytää tietenkin opettajien, ohjaajien sekä lähettiläiden esittelyt, erilaisia ohjelmia (esimerkiksi aloittelijoille tai käsilläseisonnasta haaveileville), soittolistoja (eli monia toisiansa tukevia videoita putkeen. Omilla sivuilla voi myös luoda omia soittolistoja.), kursseja ja koulutuksia sekä Yogoben oma kauppa; YogobeStore, josta löytyy mm. mattoja, apuvälineitä, vaatteita ja koruja. Ja kaikki ÄIJÄT huomio! Yogobesta löytyy myös Veikko Tarvaisen suosittua äijäjoogaa!

Facebookin puolella kannattaa myös liittyä YOGA365 -ryhmään. Se on lämminhenkinen jooga- ja hyvinvointiaiheinen yhteisö täynnä vinkkejä ja inspiraatiota, tukea ja kannustusta. Siellä voit jakaa omia kokemuksiasi ja tuntemuksiasi tai kysyä mieltä askarruttavia asioita muilta.

Yogobe haluaa istuttaa hyvinvoinnin siemenen niin yhteiskuntaamme kuin juuri sinuunkin. Sharing is Caring 💖Love & Light
Susanna

// English 

Yogobe is a great place to seek connection and balance for body, mind and soul. There are so many lovely and proficient instructors and teachers to help you (videos are in finnish, english, swedish or norwegian). My own personal favorites are amazing Satu Tuomela, Kaisa Kärkkäinen and Ulrica Norberg. Yogobe is my favorite place when I want to practice asana alignments or techniques at home. 

Yogobe also has a own blog, which is full of interesting information and thoughts. In addition to the information you can get so much inspiration and motivation. Sharing is caring 💖

1 kommentti:

  1. Täytyykin tutustua tuohon kunnolla, yoogaiaa käytin reilun vuoden, mutta into vain jäi lopulta. Varsinkin tuo mindfulness kiinnostaa :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi <3