Find the pure connection with your inner being, your soul.

perjantai 28. heinäkuuta 2017

KAHVIA JA VANILJAA
Säännöllinen ihon kuorinta on yksi niistä rutiineista, joista olen pitänyt kiinni teini-iästä saakka. Se pitää ihon terveenä, pehmeänä, kuulaana ja hyvinvoivana. Valmistan paljon kuorinta-aineita itse, mutta jos ostan kaupasta valmiita, pitää niiden olla ehdottomasti luonnollisia. En halua hieroa itseeni muovikuulia ja huuhdella niitä sitten vesistöihin.

Suomeen rantautui juuri ihania kahvikuorintoja Iso-Britannialaiselta Optiat -merkiltä. Tuotteet valmistetaan käsin hyödyntäen käytettyjä, korkealaatuisia arabica-kahvinporoja. Kahvinporot kerätään lontoolaisista kahviloista, joista muuten lähtisi mielettömät määrät kahvinporoja kaatopaikalle. Aivan loistavaa kierrätystä ja uudelleenkäyttöä! Itse olen harrastanut tätä samaa kotona jo vuosia, olen käyttänyt suuren osan käytetyistä kahvinporoista vartaloni kuorimiseen. Mahtavaa, että nyt tätä harrastetaan myös isommassa mittakaavassa! Tämä Optiat -kuorinta on ikäänkuin luksusversio paljon käyttämästäni kotitekoisesta kuorintavoiteesta, joka simppelimmillään on syntynyt kahvinporoista ja oliiviöljystä.
Optiat -kuorintavoiteet soveltuvat hyvin niin vartalolle kuin kasvoillekin (riippuen tietysti ihon laadusta ja herkkyydestä). Kahvi sisältää paljon antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja näin ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. Kahvin sisältämä kofeiini myös kiihdyttää ihon verenkiertoa ja voi auttaa erilaisissa iho-ongelmissa, kuten esimerkiksi aknessa. Kahvin lisäksi Optiat -tuotteissa käytetään vain kasvipohjaisia ainesosia, joten tuotteet sopivat loistavasti myös vegaaneille.

Kuorintoja on saatavilla neljässä herkullisessa vaihtoehdossa:

The Hungover Potent Peppermint
Pick Me Up Lemongrass Lifter
Hit The Sheets Vanilla Velvet*
Feel Great Mouthwatering Mandarin

Valisemani Vanilla Velvet sopii täydellisesti rentoutumiseen ja hemmotteluun ennen nukkumaanmenoa. Hurmaavassa tuoksussa sekoittuu kaksi kestosuosikkiani, kahvi ja vanilja. Koko kylpyhuone tuoksuu kuin vastakeitetty kahvi tämän jälkeen. Ihosta tulee silkkisen pehmeä, eikä se välttämättä tarvitse erillistä kosteutusta suihkun jälkeen, sillä tuote itsessään sisältää paljon erilaisia öljyjä.

Miinusta annan kuitenkin ehdottomasti muovisesta pakkauksesta. Koska yrityksellä tuntuu muuten olevan niin hienot ja minun arvomaailmaani vastaavat periaatteet, olisi mahtavaa saada tätä kuorintavoidetta jotenkin muuten pakattuna kuin ainaiseen muoviin.
Love & Light
Susanna

*saatu maahantuojalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3