Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Tunnelmia Natural High Healingista

MITÄ JÄI KÄTEEN?


 • Rakkaus kombuchaan. En ollut koskaan ennen maistanut kombuchaa (OI MIKSI!?), mutta näillä festareilla tuli vierailtua Kellaripanimon teltassa useampaan otteeseen. Kotiin viemisiksikin lähti muutama pullo mukaan.
 • Mielenkiintoisia oppeja mm. kiinalaisesta lääketieteestä.
 • Ensikosketus aromahierontaan. Kiitos Katja Anette Aliranta aivan uskomattoman ihanasta ja rentouttavasta tunnista, olin todella sen tarpeessa. Katjalla on oma Enkeli&Pumpuli -hoitola Tampereella, suosittelen lämpimästi kaikille, aivan ihana ja lämmintä ja välittävää energiaa huokuva nainen.
 • Kaunis rusketus.
 • Hyvä olo. Kun viikonloppu täyttyi rentoutumisesta, ihanan ihmisen seurasta jonka kanssa voi olla täysin oma itsensä, kauniista maisemista ja luonnon rauhasta, maukkaasta ja terveellisestä ruoasta, ja kun alkoholilla ei ollut festareiden kanssa mitään tekemistä, tuntui olo fyysisesti todella hyvältä ja kevyeltä. Harvoilta festareilta varmaan jengi palaa kotiin noin freshinä.MITÄ OPIN?


 • Spirulina oikeasti toimii "sisäisenä aurinkosuojana". Aurinko porotti koko viikonlopun lähes pilvettömältä taivaalta, joten en malttanut olla nautiskelematta siitä vaikka aurinkovoiteet jäivätkin matkasta. Olen tankannut spirulinaa nyt kolmisen viikkoa säännöllisemmin ja runsaammin kuin ikinä ennen (sen huomaa muuten naamasta, pikkunäppyjä putkahtelee päivittäin kun keho selvästi puhdistaa itseään). Vaikka makoilin ja oleilin auringossa päivät pitkät, en palanut. HUOM! Suosittelen silti käyttämään luonnollista aurinkosuojavoidetta!
 • En viihdy suuressa ihmisjoukossa, edelleenkään, vaikka ympärillä olisikin samankaltaisia ihmisiä ja tapahtuman teema olisi kuinka minua kiinnostava. Oleilimme nytkin siskoni kanssa suurimmaksi osaksi kahdestaan "leirillämme". Toisaalta, kun tämän piirteen itsessään tiedostaa ja hyväksyy, osaa myös käyttäytyä ja toimia sen mukaisesti, niin pärjää varsin hyvin myös tämänkaltaisissa tapahtumissa.
 • Olen huono nukkumaan muualla kuin omassa sängyssä. Tämäkin on ollut toki tiedossa.
 • En siedä kylmää vaan inhoan sitä yli kaiken. Ensimmäisenä yönä nukuin villapaidassa, villasukissa, pitkät housut jalassa, kahden kunnon peiton alla, viltti vielä kiedottuna pään ja korvien yli, ja silti tärisin. Onneksi seuraavat yöt olivat huomattavasti lämpimämpiä.
 • Vaikka olen mielestäni hyvin rauhallinen ihminen, voin näköjään kokea hyvin suurta ärsytystä siitä, jos asiat eivät toimi mielestäni niinkuin niiden pitäisi. Saavuttuamme festarialueelle, meillä kesti toista tuntia että saimme selvitettyä, pääsemmekö pakettiautollamme camping-alueelle vai emme. Ensimmäinen järjestysmies ei tainnut ymmärtää mitään mitä selitimme, seuraava käski meidän vain nukkumaan parkkialueella missä oli vieri vieressä autoja, infossa ei osattu sanoa asiaan juuta eikä jaata eikä ollut myöskään kiinnostusta ottaa selvää, seuraava järjestysmies (tai oikeastaan nainen) jonka luokse pysähdyimme ei osannut hänkään ottaa asiaan kantaa mutta kutsui vihdoin esimiehensä paikalle, joka lupasi meille paikan camping-alueelta. Huh. Infossa myös rannekkeiden kanssa toimiminen osoittautui hyvin haastavaksi ja lopulta neuvoin itse asiakkaana mitkä liput ja rannekkeet minulle kuului ja mitkä ei. Ja ei, en syytä infon työntekijöitä, he olivat hyvin suloisia, mutta ehkä heidät olisi voinut kouluttaa paremmin tehtäväänsä, kyseessä nyt kuitenkin oli info, mistä mielestäni pitäisi nimensä mukaisesti saada infoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Noh, voitte kuvitella verenpaineeni tämän jälkeen, kun muutenkaan fiilikset eivät ole olleet ihan katossa viime aikoina. Sitten alkoi siskoni Motonetistä ostaman (sysipaskan) paviljongin kasaus automme viereen. Joo. Ei mennyt ihan niinkuin elokuvissa, tai ehkä se olikin kuin suoraan jostain komediasta. Paviljonki oli A) valmiiksi rikki B) hajosi kasausvaiheessa koko ajan lisää C) ei meinannut edes pysyä kasassa. Mutta koska mehän ei mitään peukalo-keskellä-kämmentä-tyttöjä olla, saimme lopulta sysipaskasta paviljongista ihan kivan, joka kesti kuin kestikin kaikki neljä päivää pystyssä. Tässä kohtaa tosin verenpaineet alkoivat olla aika tapissa ja olisin ollut valmis jo lähtemään kotiin. Onneksi kuitenkin seuraavana päivänä muistin taas hengittää ja loppuviikonloppu sujuikin ihan mukavasti. Paitsi että eniten odottamani työpajat olivat peruttu. Jee.
LÄHTISINKÖ UUDELLEEN ENSI VUONNA?

KYLLÄ! Kaikesta säädöstä huolimatta viikonloppu oli kuitenkin rentouttava ja päällimmäiset fiilikset ovat positiivisia. Itseasiassa useimmat asiat, jotka festareilla ärsyttivät, naurattavat näin jälkikäteen. Jos Suomen yön-yli-festareista pitäisi valita, niin kyllä Natural High Healing olisi edelleen oma valintani. Olen kiitollinen, että lähdin, koin, nautin ja hymyilin 💖Love & Light
Susanna

4 kommenttia:

 1. Oi kun kiva kuulla että kommelluksista huolimatta festareista jäi hyvä fiilis :) Ja kombucha on rakkautta! Löysin itse sen ehkä vuosi sitten eikö ole ollut paluuta entiseen :D Onnekkaan sattuman kautta vielä miehen tuttu omistaa kaverinsa kanssa pienen kombucha-firman, tekevät tosi hyviä juomia ja mieluustihan sitä suosii pieniä valmistajia kun on mahdollisuus. Isommista taas Renee Voltaire on suosikki, etenkin vihreä tee kombuchaa kannattaa kokeilla jos tulee vastaan.
  Lopuksi vielä pakko sanoa että toi vaaleanpunainen hippipaku on aivan syötävän ihana hyväntuulenauto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kuulostaa hyvältä! Ja totta, pieniä valmistajia kannattaa ehdottomasti suosia <3 Täytyypä tutustua tohon Renee Voltaireen, onko sulla antaa vinkkejä missä kaikkialta noita on saatavilla?

   Eikö ookin överisuloinen auto! Mä haluisin itelleni just tollasen hyväntuulen hippipakun, tosin turkoosina ;) <3

   Poista
 2. En valitettavasti osaa antaa vinkkiä mistä Voltairen kombuchaa löytyisi, asun nimittäin Ruotsissa :/ Suomessa olen nähnyt merkin tuotteita keskikokoisissa ja isommissa marketeissa sekä joissain ekokaupoissa aika yleisestikin, mutta en muista onko tuota juomaa ollut missään. Pidän silmät auki Suomen vierailulla ja jos näen, yritän muistaa vinkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta, täytyy yrittää itsekin pitää silmät auki :) Pikaisella googlettelulla en löytänyt Suomesta myyntipaikkoja, Ruohonjuuressa on ilmeisesti joskus ollut mutta ei enää (ainakaan nettikaupassa).. Täytyy kuitenkin katsella eri kaupoista ihan paikan päällä <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3