Find the pure connection with your inner being, your soul.

perjantai 25. elokuuta 2017

Hynt Beauty

Aiemmin tällä viikolla kirjoitin uudesta kokeilemastani peitevoiteesta (postaus löytyy täältä) ja tänään olisi vuorossa lupailemani toisen peitevoiteen arvio.

Hynt Beauty on Yhdysvaltalainen Meryl Marshallin perustama sarja. Marshall on itse sairastanut rintasyövän ja tästä kavalasta taudista selvittyään alkoi opiskella itsenäisesti kosmetiikkatuotteiden INCI-listoja. Hän hämmästyi kun huomasi kuinka paljon vieraita ainesosia synteettiset kosmetiikkatuotteet sisältävät. Hän alkoi tutkia ja kokeilla luonnonkosmetiikaa, mutta harmikseen ei löytänyt tarpeeksi laadukkaita ja runsaspigmenttisiä tuotteita tuolloin. Näin syntyi Hynt Beauty, kun Marshall päätti lopulta luoda oman sarjansa. Hyntin valttikortteina toimivat hoitavat koostumukset ja erityisen runsaat väripigmentit. Kaikki Hyntin tuotteet ovat PETA-sertifioituja ja vegaanisia.

En ole aiemmin koskaan kokeillut Hyntin tuotteita, joten tämä Duet Perfecting Concealer -peitevoide* oli ensimmäiseni tätä sarjaa. Tosin tämän peitevoiteen jälkeen uskoni merkkiin on kova ja vähän polttelisi päästä kokeilemaan esimerkiksi sarjan herkullisen sävyisiä huulikiiltoja- ja punia sekä luomivärejä.

Hyntin peitevoide on muodostunut jo klassikkotuotteeksi ja se onkin yksi Hyntin myydyimmistä tuotteista. Itse löysin peitevoiteen ensimmäisen kerran muistaakseni jostain blogista, jossa sitä hehkutettiin kovasti. Valitsin itselleni Medium -sävyn, joka osoittautui oikeaksi valinnaksi, vaikka sen netin välityksellä teinkin. Saatavilla on myös kolme muuta sävyä. Peitevoide on todella riittoisaa, sillä pieni määrä tuotetta riittää vaikka mihin. Väri levittyy ja häivyttyy hyvin, itse olen käyttänyt tähän sivellintä mutta jotkut levittävät myös ihan sormin. Voidetta on myös helppo kerrostaa ja se pysyy kasvoilla siistinä aamusta iltaan, ei taatusti paakkuunnu. Peittävyys on hyvä eikä tuote kuivata esimerkiksi herkkää silmänympärysihoa. Voiteessa olevat kasviöljyt ja -uutteet parantavat, hoitavat ja suojaavat ihoa.

Hynt Beauty panostaa itse tuotteiden lisäksi huolellisesti myös ylellisiin tuotepakkauksiin. Katsokaa nyt tätäkin purkkia! Ihana huurrelasipurkki söpöllä vaaleanpunaisella kannella. Tuotteen loputtua en varmasti raaski heittää purkkia menemään. Purkki on muuten kierrätettävää lasia ja kansi kierrätettävää muovia.Onko Hyntin tuotteet teille tuttuja? Onko suosituksia? 💄👄

Love & Light
Susanna

*saatu Naturellelta

2 kommenttia:

  1. Hynt ei ole sarjana kuin nimeltä tuttu ja tästäkin peitevoiteesta olen kuullut paljon hyvää. Se onkin loppumattomalla wish listillani. :) Mutta Hyntin tuotteet taitavat olla vegaanisia maskaraa lukuunottamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä näyttääkin Hyntin mascarassa olevan ainakin mehiläisvahaa, jännää että Naturellen sivuilla lukee virheellisesti kaikkien Hyntin tuotteiden olevan vegaanisia! Hyvä kun korjasit :) Suosittelen lämpimästi nostamaan tämän peitevoiteen wish-listan kärkeen ;)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3