Find the pure connection with your inner being, your soul.

tiistai 22. elokuuta 2017

Kuinka syttyi rakkaus Elizabeth Gilbertiin?Postauksen otsikkoon on helppo vastata; Eat Pray Love* kirjan myötä. Tämä kirja on julkaistu jo 11 vuotta sitten, ja ihmettelinkin kirjaa lukiessani miksi luen sen vasta nyt. Eat Pray Love - Omaa Tietä Etsimässä on rakastettu teos, joka on rohkaissut ja inspiroinut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa itsetutkiskelun pariin ja jopa täydellisen elämänmuutoksen toteuttamiseen. Kirja kertoo Elizabethin vuoden mittaisesta matkasta, jolla hän vietti neljä kuukautta Italiassa, neljä kuukautta Intiassa ja neljä kuukautta Indonesiassa. Ehkä vielä mielenkiintoisemmaksi kirjan teki itselleni se seikka, että juuri nuo kolme maata kiehtovat minua kovasti, vaikken ole koskaan vieraillut yhdessäkään niistä (vielä!). Elizabethin matkalla kuitenkin nämä määränpäät osoittautuvat lopulta aika yhdentekeviksi sen rinnalla, millainen matkasta tulee henkisesti; matka omaan sisimpään. Elizabeth kirjoittaa kutkuttavan hauskasti, uskomattoman rehellisesti ja nerokkaan älykkäästi tästä suuresta käännekohdastaan elämässään. Kirjaa lukiessaan löytää helposti itsensä selailemasta lentolippujen hintoja 😉
Rakkaus Elizabeth Gilbertiä kohtaan vain syveni, kun luin hänen supersuositun Big Magic* teoksensa. Big Magic - Uskalla Elää Luovasti on vaikuttava ja hyvin rehellinen teos Elizabethin omista luomisprosesseistaan ja kokemuksista luovuuden parissa. Arvostin kirjassa eniten juuri sitä, että se ei ollut mitään vaaleanpunaista hattaraa, vaan luovuudesta ja luomisesta puhuttiin rehellisesti, kaikkine epäkohtineen ja hankaluuksineen. Silti, tai luultavasti juuri siksi, kirjasta saa valtavasti rohkaisua, jos haluaa elää luovaa arkea ja toteuttaa taiteellisia tavoitteita. Elizabethilla on valloittava kyky tartuttaa oma intohimonsa myös lukijaan. Luovuus aiheena on mielestäni hyvin mielenkiintoinen, ja minulla onkin aikeissa kirjoittaa siitä oma postauksensa lähiaikoina, joten palaamme varmasti tähän kirjaankin vielä myöhemmin.

Nämä ihastuttavat kirjat näyttävät olevan molemmat tällä hetkellä Adlibriksella alennuksessa, Eat Pray Loven löydät tästä ja Big Magic taas löytyy täältä.

Love & Light
Susanna

*saatu kustantajalta.
*postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3