Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 30. elokuuta 2017

Mitä odotan syksyltä?
Olen ihan ehdottomasti kesäihminen, ja olen koko ikäni haaveillut että joskus vielä asuisin maassa jossa olisi aina lämmintä. Joskus vielä. Mutta nyt eletään kuitenkin vielä Suomineidon syleilyssä, ja syksy kolkuttelee jo ovea. Syksyssä on oma viehätyksensä ja kesän jälkeen se onkin suosikkivuodenaikani. Mitä erityisesti odotan tältä syksyltä?


 • Puista putoilevia, värikkäitä lehtiä. Ja niiden valokuvaamista.


 • 30-vuotissyntymäpäiviäni. Onhan se nyt hieno ikä! Ei ole enää niin kovin nuori, muttei vielä vanhakaan. Juuri sopiva. Tällä hetkellä olenkin viettämässä jo etukäteen synttäreitäni lahjaksi saamallani Kreikan matkalla, katsotaan mitä keksitään oikealle synttäripäivälle lokakuussa.


 • Kynttilöitä, villasukkia ja kirjoja. Tästä kombosta puuttuisi enää takkatuli, mutta se jääköön haaveeksi toistaiseksi, ehkä seuraavassa asunnossa sitten. Sinäänsä villasukissa, kynttilöissä ja kirjoissa ei ole mitään odotettavaa, sillä kaikki ovat pysyneet matkassa koko kesän ajankin, mutta syksyn tullen tälle kolmen kombolle siunaantuu jostain jotain taikuutta. Ehkä se on se erilainen tunnelma, jonka pimenevät illat tuovat mukanaan.


 • Uuden oppimista. Jatkan syksyn tullen taas opintojani joogan ja meditaation parissa, en malta odottaa. Lomamatkan jälkeen jatkan myös omia viikkotuntejani ja pääsen vihdoin ohjaamaan myös rakastamaani Yin-joogaa.


 • Höyryäviä teekuppeja. Kesällä on tullut juotua teetä yllättävän vähän, joten syksyn tullen vedenkeitinkin alkaa porisemaan tiheämpää tahtia. Minulla onkin taas muutama uusi teetuttavuus odottelemassa jo hyllyn reunalla.


Mitä sinä odotat eniten syksyssä?

Love & Light
Susanna

2 kommenttia:

 1. Mukavia syksysuunnitelmia! Minäkin odotan synttäreitä, täytän jo 50v ja mennään miehen kanssa Skotlannin matkalle silloin! Lokakuun lopussa lähdemme kakkoskotiimme Barcelonaan talveksi ja otamme chihumme mukaan. Siellä on mennyt jo 5 talvea. Tavallaan olisi kiva olla välillä Suomessakin, käydä täkäläisissä harrastuspiireissä, viettää Suomi-joulua yms, mutta se talvi ja pakkaset on tosiaan niin kurja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sinullakin tulee pyöreitä täyteen, ihanat synttärisuunnitelmat teillä <3 Eikä kakkoskoti Barcelonassakaan huonolta kuulosta ;) Suomessa on puolensa, niin hyvät kuin huonotkin, niinkuin varmasti ihan jokaisessa paikassa! Itse tykkään tavallaan talvesta ja lumesta, mutta inhoan kylmyyttä yli kaiken, aika ristiriitaista :D

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3