Find the pure connection with your inner being, your soul.

torstai 31. elokuuta 2017

Satokausikosmetiikkaa Ranskasta


Kaikki tietävät satokausiruoan, mutta oletteko kuulleet satokausikosmetiikasta? Ranskalaisella pari vuotta sitten lanseeratulla luomubrändillä Beauty Gardenilla on tällainen kaunis ja kiehtova ideologia; tuotteet valmistetaan aina sadonkorjuun jälkeen oman puutarhan antimista. Mikäli satoa ei jostain syystä tule, ei tuotteitakaan valmisteta. Tämän takia tuotteita voi joskus joutua odottelemaan.

Beauty Garden on 100% luonnonmukainen sarja, jonka valikoimaan kuuluvat korkealaatuiset kosmetiikkatuotteet ja yrttihaudukkeet. Raaka-aineet, kuten kurkut, porkkanat ja kamomilla viljellään Auriacin puutarhassa ja kerätään aina käsin. Vihanneksista tehdään mehua, jota käytetään kosmetiikkatuotteissa vaikuttavina ainesosina ja kukista taas uutetaan öljyä. Päävaikuttavan ainesosan pitoisuus on aina 20% kaikissa tuotteissa. Säilöntäaineina tuotteissa käytetään ainoastaan retiisiä, jolla on ihoa kirkastava vaikutus sekä luonnon E-vitamiinia (tocopherol). Kaikki tuotteet ovat alusta loppuun asti käsityönä valmistettuja. Tuotteet pakataan kauniisiin puu- ja lasipakkauksiin, eikä niitä erikseen laitetan enää mihinkään pahvipakkaukseen, kuten monet muut merkit tekevät. Itse arvostan suuresti tätä ekologisempaa pakkaustapaa ja näitä uskomattoman kauniita pakkauksia, jotka voi mielellään uudelleenkäyttää tuotteen loppumisen jälkeen vaikka pienten tavaroiden säilyttämiseen.

RAVITSEVA KEHÄKUKKA
Minulla on tällä hetkellä käytössäni Kehäkukkaöljy, -voide sekä -käsivoide*. Ihastuin näiden tuotteiden hurmaavaan kukkaistuoksuun välittömästi. Käytössä tuotteet ovat ihoa intensiivisesti ravitsevia, hoitavia, kosteuttavia ja rauhoittavia ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Kehäkukalla on ihoa korjaava vaikutus. Ihosta tulee uskomattoman pehmeä ja ihanan tuoksuinen. Voiteet ovat täyteläisiä mutta nopeasti imeytyviä ja sisältävät mm. karitevoita. Karitevoi onkin pisimpään käyttämäni luonnonkosmetiikan tuote, yksi ensimmäisistä ostoksistani luonnonkosmetiikkaan tutustuessani. Kehäkukkavoide sopii niin kasvoille kuin vartalollekin. Itse olen käyttänyt sitä enimmäkseen päivävoiteena. Superhoitava käsivoide on ihanteellinen kuiville käsille ja kynsinauhoille. Voide on todella riittoisaa, sillä uskomattoman pieni määrä tuotetta riittää kosteuttamaan kädet tehokkaasti. Kehäkukkaöljy on todella monikäyttöistä. Se soveltuu mm. vartalolle, kuiville kynsinauhoille, päänahalle sekä hiuksille, hierontaöljyksi ja vaikka tuhdittamaan kasvovoiteen vaikutusta. Ihanimman tuoksuinen öljy, jonka olen koskaan omistanut!VIRKISTÄVÄ KURKKUNAAMIO
Jos haluaa tehokasta kosteutusta ja kärsii stressistä, kannattaa kokeilla tätä naamiota*. Naamio on täyteläistä ja kauniin vihreää ja tuoksuu aivan aidolta kurkulta! Suositeltu vaikutusaika on 10-15 minuuttia, mutta minulle ainakin maahantuojan luona sanottiin että naamiota voi huoletta pitää vaikka kuinka kauan (ja näin olen tehnytkin). Itseasiassa naamiota voi käyttää myös tehokosteuttavana yövoiteena!YRTTIHAUDUKKEET
Muutamaa Beauty Gardenin luomulaatuista yrttihauduketta* maistettuani voin todellakin suositella näitä. Haudukkeet tuoksuvat ja maistuvat todella raikkaille ja niistä voi maistaa aidot luonnon raaka-aineet.
Love & Light
Susanna

*saatu maahantuojalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3