Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Valmennus kehon ja mielen tasapainoon (sisältää ALE-koodin)
Sade hakkaa ikkunaa selkäni takana. Katson ulos, synkkää ja märkää. Tulee mieleen syksyn tunnelma, vaikka vasta elokuun alkua vietelläänkin. Kesää on vielä jäljellä ja toivottavasti helteisiä päiviäkin. Vielä hetken saamme upottaa varpaamme rantahiekkaan ja syleillä auringonsäteitä. Silti pakko se on myöntää, syksy odottelee jo nurkan takana.

Syksyllä moni meistä haluaa korjata elämäntapojaan. Kesä on ehkä mennyt jäätelötötterö kädessä, viinilasi seurana terassilla, pika-aterioita huoltoasemilla nauttien mökkimatkalla. Kuntosalikortti on piiloutunut lompakon pohjalle ja olo voi olla melko turvonnut. Mieli on väsynyt kaikista niistä kesäsuunnitelmista, jotka oli pakko toteuttaa.

Miltä kuulostaisi kehon ja mielen tasapainon löytäminen? Puhdistuminen, keventyminen, terveyden ja hyvinvoinnin lisääminen, virkeyden ja elinvoiman saavuttaminen? Avainten ja työkalujen löytäminen tasapainoiseen arkeen, stressinhallintaan, jaksamiseen, liikunnan iloon, juuri sinulle oikeanlaiseen ravintoon, motivaation säilyttämiseen? Jos tämä ei juuri nyt kuulosta hyvältä, voit suosiolla skipata koko loppupostauksen. Jos nämä aiheet taas tuntuvat resonoivan sydämen pohjassa, niin jatka lukemista, sillä minä olen löytänyt sinulle aivan hurjan ihanan ja sydämellisen valmennuksen!Kehon Luonnollinen Detox -verkkovalmennus starttaa jälleen 9.9. Valmennus kestää neljä viikkoa ja se käydään siis kokonaan verkon välityksellä, joten ei ole mitään väliä missä asut, voit osallistua mistä käsin tahansa. Valmennus on koottu helposti toteutettavaksi ja todella selkeäksi paketiksi. Joka viikko kurssipohjaan tulee uusi inspiroiva materiaali.

Mitä tällä valmennuksella on tarjottavanaan?

  • Kokonaisvaltaista hyvää oloa, lisää energiaa, virkeyttä ja elämäniloa.
  • Kehon luonnollista puhdistumista.
  • Keveyttä ja raikkautta omaan oloon.
  • Tasapainoa, rauhaa ja jaksamista arkeen.
  • Paljon oivalluksia ja ahaa-elämyksiä.
  • Motivaatiota pysyvään elämänmuutokseen.
  • Pudotusta painoon ja ymmärrystä sen pysyvään hallintaan, jos näin haluat. Valmennus ei kuitenkaan ole mikään dieetti eikä tavoitteenasi tarvitse olla painonpudotus osallistuaksesi valmennukseen.
  • Inpiraatiota arkeen ja elämään sen jokaisella osa-alueella.

Kehon luonnollinen puhdistuminen on avainasemassa tällä kurssilla. Jotta kehomme voi toimia luonnollisesti, tehokkaasti ja täydellä potentiaalilla, sen täytyy puhdistua. Emme voi löytää yhteyttä omaan kehoomme ja sen tarpeisiin, jos kehomme on epätasapainossa ja tukossa. Tällöin erilaiset mieliteot ja totutut, ehkä huonotkin tavat ottavat helposti vallan ja jyräävät kehossamme luontaisesti asuvan viisauden. Kun keho pääsee puhdistumaan, se alkaa jälleen toimia luontaisesti oikealla tavalla ja energia meissä pääsee virtaamaan vapaana. Tämä heijastuu koko elämäämme.

Valmennuksessa ei keskitytä miettimään sitä, mitä kaikkea EI saa tai kannata tehdä tai syödä. Huomio kohdistetaan luopumisen sijasta lisäämiseen, runsauteen ja nautintoon. Herkuttelusta ei todellakaan tarvitse luopua, jos sitä muokkaa hieman hyvää tekevään suuntaan.

Mielestäni yksi mahtavimmista piirteistä tällä valmennuksella on se, että se keskittyy niin vahvasti fyysisten elämänmuutosten lisäksi myös henkiseen hyvinvointiin. Kehon lisäksi puhdistetaan myös mieltä. Mielen voima on ihmeellinen, joten sitä kannattaa harjoittaa. Tämän valmennuksen avulla voit saavuttaa positiivisemman asenteen ja kirkkaamman mielen. Voit huomata kuinka oma intuitiosi puhuu sinulle selkeämmin ja asiat järjestyvät juuri niin kuin niiden on tarkoituskin. Valmennus tuo syvää ymmärrystä kehon ja mielen toiminnasta ja niiden yhteydestä. Kehosi ja mielesi eivät ole erillään, vaan yhtenäinen paketti, jonka tulee toimia saumattomasti.Kurssimateriaali on runsas. En oikeastaan tiedä onko runsas edes oikea sana, mikä olisi vielä runsasta runsaampaa? Asiaa tulee siis todella paljon, mutta kaikki on jaoteltu selkeästi omiin osioihinsa, joten se on helppo käydä läpi omaan tahtiinsa ja siihen on myös mukava palata kerta toisensa jälkeen, kun haluamansa löytää helposti. Tekstiosiot ovat selkeitä ja helppolukuisia, vaikka sinulla ei entuudestaan olisi mitään käsitystä mistään terveyteen liittyvästä, ymmärrät varmasti asioiden pointin. Mukana on myös kauniin inspiroivia kuvia ja aurinkoisia videoita sekä rentouttavia äänitteitä valmentajalta, joten kurssi ei todellakaan ole mitään pelkkiä tekstinpätkiä toisensa jälkeen.

Itselleni suuri osa valmennuksessa käydyistä asioista olivat tuttuja, mutta koin silti valmennuksen materiaalien läpikäymisestä olevan paljon hyötyä. Perusasioiden kertaamisesta ei mielestäni koskaan ole haittaa. Koin myös paljon oivalluksia. Vaikka asia sinäänsä olisi tuttua, on jokaisella valmentajalla kuitenkin oma tapansa ja tyylinsä käsitellä ja lähestyä asiaa, joten sitä kautta saa yleensä aina uusia näkökulmia jo tuttuihinkin asioihin.

Valmentaja; Jonna Molin
Jonna on koulutettu mentaalipohjainen terveys- ja hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja, meditaatio- ja rentoutus-kouluttaja sekä Happy Lifestyle - HALI -hyvinvointikeskuksen omistaja. Hänen erityisosaamistaan on aikuisen ihmisen optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittäminen ja motivaatio- ja muutosvalmennus. Jonna kokee elämäntarkoituksekseen ja tehtäväkseen tuoda maailmaan lisää tasapainoa, hyvinvointia ja onnellisuutta. Hän rakastaa koko sydämestään auttaa valmennettaviaan löytämään tasapainoa ja hyvää oloa elämään. Jonnasta huokuu intohimo tekemiään asioita kohtaan. Persoonana Jonna on rento, aurinkoinen ja hyväksyvä mutta tarvittaessa jämpti. Tiedättekö niitä ihmisiä, jotka astuvat huoneeseen ja koko tilan energia jotenkin täyttyy valolla, kauneudella ja hymyllä. Jonna on juuri niitä ihmisiä 💖Vaikka valmennus kestää neljä viikkoa, on hyvin todennäköistä, että valmennuksen viitoittavalla tiellä jatkaa pidempään, ehkä koko loppuelämänsä. Kun oikeasti oivaltaa ja ymmärtää miten elää tasapainoista ja nautinnollista elämää samalla huolehtien itsestään ja tekemällä itsellensä hyvää, miksi haluaisi palata takaisin vanhaan?

Haluamme Jonnan kanssa kannustaa kaikkia tasapainoisempaan tulevaisuuteen, joten päätimme tarjota teille ihanille lukijoilleni pienen alennuksen. Jos haluat osallistua valmennukseen, koodilla "elokuu" saat 25% alennuksen valmennuksen normaalihinnasta, joka on 65€ (sanoisin hinta-laatu-suhteen tällä valmennuksella olevan enemmän kuin kohdillaan!). Koodi on voimassa koko elokuun ja valmennushan starttaa siis 9.9. Valmennuksen pääsee ostamaan suoraan tästä

Jos haluat vielä käydä lukemassa muiden valmennuksen läpikäyneiden palautteita, pääset lukemaan niitä täältä. Jos päätät osallistua valmennukseen, olisi mahtavaa jos tulisit jossain vaiheessa kertomaan minulle fiiliksistäsi 💖Love & Light
Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3