Find the pure connection with your inner being, your soul.

tiistai 15. elokuuta 2017

WE LOVE THE PLANETKaikilla luonnonkosmetiikkaan siirtyneillä tuntuu olevan kaksi yleistä ongelmaa, sopivan ja toimivan ripsivärin sekä deodorantin löytäminen. Minulla kävi melkoinen tuuri kun löysin molemmat samalta maahantuojalta vieraillessani heinäkuussa heidän ihanalla toimistollaan luonnon helmassa. Ripsiväristä kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa täällä. Nyt on deodorantin ylistyksen vuoro!

Kuten monet muutkin, minäkin olen tehnyt lukuisia hutiostoja etsiessäni toimivaa luonnonkosmetiikan deodoranttia. Olen löytänyt todella huonoja, ihan ookoosti toimivia ja jopa melkein missä tahansa tilanteessa toimivia, joista on saattanut pidemmällä käytöllä paljastua kuitenkin merkittäviä miinuspuolia. Siksi olenkin sinnikkäästi vielä etsinyt sitä täydellistä versiota. Nyt reilu kuukauden käyttökokemuksen perusteella voisin todeta, että etsintä on päättynyt.We Love The Planet:n voidemaisia deodorantteja* on kehuttu paljon, joten siksi kai itsekin niistä kiinnostuin. Ensin minua arvelutti voidemainen, sormin levitettävä koostumus. Arvelin kokevani sen jotenkin hankalammaksi kuin suoraan roll-on:ista tai puikosta levitettävän. Nyt kun olen kuukauden päivät levitellyt deodoranttia sormin, tuntuu se itseasiassa mukavemmalta. Tuotetta on helppo säännöstellä, se levittyy todella hyvin ja tasaisesti ja ikäänkuin sulaa ihoon nopeasti. Puhtaalla spaattelilla kun kaivaa voiteen purkista, pysyy purkin sisältökin hygieenisenä.

Kun oppii oikean annostelun, voide ei myöskään tahraa vaatteita, niinkuin minulla oli ongelmana Schmidt'sin kanssa. Tätä ei todellakaan tarvitse paljoa, yhden purkin pitäisi riittää noin kolmeksi kuukaudeksi.

Entäs nämä tuoksut sitten. Todella hurmaavia! Valikoimasta löytyy Sweet Serenity (jonka valitsin itselleni), Original Orange, Mighty Mint (jota mieheni käyttää), Lovely Lavender, Forever Fresh sekä hypoallergeeninen, hajusteeton So Sensitive, joka ei sisällä ollenkaan soodaa. Suloisen kauniit rasiat ovat kierrätyspellistä valmistettuja, joten ekologisuutta on ajateltu myös pakkauksen valinnassa (itse annan tästä aina isot pisteet). We Love The Planetin tehtaalla Alankomaissa kaikki energia syntyy vesi- ja aurinkovoimalla.Oma kokemukseni: Deodorantti ei ole pettänyt oikeastaan missään tilanteessa. Joskus hölkkälenkin tai joogatunnin jälkeen (jos en pääse heti suihkuun) olen joutunut pesemään kainalot ja lisäämään deodoranttia, mutta sekään ei ole johtunut siitä, että hien haju olisi tullut läpi, vaan siitä että kainalot ovat olleet märät (luonnonkosmetiikan deodorantithan eivät tuki ihohuokosia ja estä luonnollista hikoilua). Tuoksut ovat niin hurmaavia, että tekisi mieli itse koko ajan tuoksutella omia kainaloitaan. Pyrin kuitenkin välttämään tätä yleisillä paikoilla 😅Miehen kokemukset: Tuoksu on luonnollisen raikas, paljon miellyttävämpi kuin "perusaxeissa". Vielä illallakin kainalot tuoksuvat raikkailta (avovaimon lisäys; paitsi lätkätreenien jälkeen, jolloin koko mies lätkäkasseineen haisee.. noh, kahdenkymmenen hikisen äijän pukuhuoneelta😀). Tuote on helppo levittää ja sormin levittämiseen tottui nopeasti.

Meidän perheeltä siis LÄMMIN SUOSITUS WE LOVE THE PLANETILLE 💖

Lähimmän jälleenmyyjän löydät helposti täältä maahantuojan sivulta. Deodorantteja saa tilattua myös netin välityksellä monesta verkkokaupasta, kuten Biodellyltä ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Hinta pyörii siinä viidentoista euron molemmin puolin vähän riippuen ostopaikasta. Nopeasti lyhyellä matikalla laskettuna se tekee noin viisi euroa kuussa täydellisestä luonnonkosmetiikan deodorantista, ei paha ollenkaan! Love & Light
Susanna

*saatu maahantuojalta.
**postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3