Find the pure connection with your inner being, your soul.

perjantai 22. syyskuuta 2017

6 vinkkiä syksyyn
1.
Reppu selkään ja metsäretkelle! Metsässä piilee tällä hetkellä uskomaton tunnelma, kun hiljalleen luonto riisuu kesän yltään vaihtaen ylleen syksyn värit. Lähde metsään, sulje silmät ja vedä keuhkot täyteen raitista ilmaa. Ihastele silmilläsi metsän kauneutta ja syleile vanhoja, viisaita puita.

2.
Joco Cupin avulla nappaat teen tai kahvin mukaan kätevästi, turvallisesti, tyylikkäästi ja ympäristöystävällisesti. Vuosittain maailmassa heitetään roskiin 225 miljardia kertakäyttöistä kahvikuppia. Joco Cup on tehty standardikokoisten, kertakäyttöisten kahvilakuppien mukaan eli kahviloissa voidaan valmistaa oikeankokoisia juomia suoraan omaan kuppiisi. Kuppi kestää hyvin niin kuumuutta, pakastamista, tiskikonetta kuin mikroaaltouuniakin. Kuppi toimitetaan kauniissa pahvirasiassa joten se on myös loistava lahjaidea kahvin ja teen ystäville.

3.
Jos et ole vielä lukenut Paulo Coelhon viime syksynä ilmestynyttä Vakooja* -teosta, kipaise heti lähimpään kirjastoon tai kirjakauppaan. Tämä kirja sopii mielestäni paremmin kuin hyvin pimeneviin iltoihin, teekupposen, kynttilöiden ja villasukkien kaveriksi. Kirja perustuu mahdollisimman pitkälle tositapahtumiin ja kertoo historian kuuluisimman vakoojan Mata Harin tarinan.

4.
Weleda Foot Balm* on paras koskaan omistamistani jalkavoiteista. Se kosteuttaa ja imeytyy todella nopeasti ja tehokkaasti, joten voiteen levittämisen jälkeen ei tarvitse odotella varttitolkulla että voi lähteä kävelemään. Voiteen raikas tuoksu saadaan mm. vuoripippuripuun, laventelin ja rosmariinin eteerisistä öljyistä. Voide pitää jalat pehmeinä syksyn ja talvenkin yli mm. kehäkukkaöljyn, hienojakoisen kiinansaven ja luomuoliiviöljyn avulla.

5.
TeeMaan tuotteissa* maistuu laatu, ylellisyys ja luonnollisuus. Teet ja haudukkeet ovat täysin lisäaineettomia ja tarkoin laatukriteerein valmistettuja.

6.
Kun syksy on esitellyt parhaimman väriloistonsa, alkaa ulkona harmaa kausi, joten kotiin kannattaa hankkia kauniita kukkia ja viherkasveja piristämään tunnelmaa. Kauneuden lisäksi viherkasvit tuovat mukanaan parempaa sisäilmaa.


Love & Light
Susanna

*tuotteet saatu blogin kautta. 
**postaus sisältää affiliate-linkkejä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3