Find the pure connection with your inner being, your soul.

maanantai 4. syyskuuta 2017

L A V E N T E L I RAKKAUTTA


Olen ollut rakastunut laventeliin jo vuosia.Tämä violetti kulta rentouttaa ja auttaa rauhoittumaan ja hiljentymään. Laventeli on oikea mielenrauhan ja levollisuuden lähde. Laventelilla on antiseptisiä ominaisuuksia, se mm. hillitsee bakteerien kasvua ja ihotulehduksia. Sitä onkin käytetty erilaisiin vaivoihin jo antiikin ajoista lähtien.

Eteerisissä öljyissä laventeli on yksi monikäyttöisimmistä. Se tasapainottaa ailahtelevaa mielialaa, rauhoittaa, rentouttaa, edistää haavojen ja ihottumien paranemista, toimii monipuolisesti ihonhoidossa ja auttaa unettomuuteen sekä hermostuneisuuteen. Laventelia kannattaa kokeilla myös hyönteisten pistoihin, pieniin palovammoihin ja auringonpolttamalle iholle. Itse tykkään lakanapyykkiä pestessä tipauttaa laventelitipan huuhteluainelokeroon etikan sekaan. Uni tulee makoisasti, kun saa sukeltaa laventelin tuoksuisiin lakanoihin.Rentouttava kylpy jaloille ; 

  • lämmintä vettä
  • kuivattuja laventelinkukkia
  • muutama tippa eteeristä laventeliöljyäWeleda Lavender Creamy Body Wash - hellävarainen ja hoitava suihkuvoide*
Täyteläinen ja rentouttava suihkuvoide sopii täydellisesti rauhoittavan iltapesun yhteyteen. Rankan päivän jälkeen tuntee kuinka stressi huuhtoutuu alas viemäristä. Tuoksu rauhoittaa koko kehon ja mielen. Suihkuvoide sisältää mm. luomuseesamöljyä, joka kosteuttaa ja suojaa vartalon ihoa samalla kun laventelin tuoksu hellii aisteja.

Weleda Lavender Relaxing Oil - pehmentävä ja tyynnyttävä vartaloöljy*
Laventelin tuoksuisen suihkun jälkeen voi jatkaa ihanaa violettia unelmaa levittämällä vartalolle rentouttavaa laventeliöljyä. Tämä öljy karkottaa viimeisetkin huolen rippeet ennen levollisia yöunia. Manteli- ja luomuseesamöljyn sekoitus jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Kun hengittää syvään ja rauhallisesti öljyä levittäessä, saa parhaan mahdollisen aromaterapeuttisen vaikutuksen.
Pensasmaisesti kasvava laventeli kuuluu minttujen sukuun. Weledan laventeli tulee luomuviljelmiltä mm. Moldovasta, Bulgariasta ja Ranskasta. Weledalla ja yhteistyökumppaneilla on yhteinen kestävän kehityksen laventelin kasvatuksen ja laventeliöljyn tuotantoprojekti. Se on avannut alueille uusia tulevaisuudennäkymiä, sillä nyt asukkaat voivat viedä laventelia ulkomaille ja samalla suunnitella talouttaan ja ympäristöasioitaan kauaskantoisesti. Joka vuosi heinäkuussa pari sataa kausityöntekijää saapuu laventelin sadonkorjuuseen. Laventelin kasvi antaa satoa 3-vuotiaasta lähtien noin 30 vuotta. Kerätty sato saa kuivua parin päivän ajan. Eteeriset öljyt uutetaan kukista höyryttämällä, minkä jälkeen uute saa kypsyä muutamia kuukausia ennen kuin se lähetetään Weledalle tuotteiden ainesosaksi.
Oletteko te ihastuneita laventeliin ja jos, niin mihin kaikkeen käytätte? 🌿🌺

Love & Light
Susanna

*saatu blogin kautta.
*postaus sisältää affiliate-linkkejä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3