Find the pure connection with your inner being, your soul.

perjantai 29. syyskuuta 2017

Oma jooganurkkaus

Olen kateellisena ihastellut Vilman jooganurkkausta hänen blogissaan ja instagramissaan jo hetken. Viime viikolla siivouksen yhteydessä päätin vaihtaa järjestystä kotona ja raahasin työpöytäni makuuhuoneeseen. Olen yrittänyt välttää pitämästä työpistettä makuuhuoneessa, mutta päädyin tähän ratkaisuun siksi, että se mahdollisti minulle oman jooganurkkauksen olohuoneeseen. Nurkkaus on suoraan ikkunan edessä, joten se on ihanan valoisa. Aamulla on kiva joogata kun ensimmäiset auringonsäteet pilkistävät kaihtimien välistä. On myös ihanaa, kun vihdoin on kunnolla tilaa liikkua ilman että tarvitsee koko ajan varoa osumasta huonekaluihin. Matolle on myös pienempi kynnys astella, kun se on aina levitettynä valmiina.

Saan muuten jatkuvasti kyselyä siitä, mistä joogamattoni on peräisin. Kuikuilin tätä mattoa reilu vuoden ennen kuin sitä oli taas saatavilla Suomessa tällä kuvioinnilla. Maton tilasin viime syksynä Om Yoga -koulusta Tampereelta, se löytyy täältä. Maton pito on loistava, mutta se on melko iso ja painava, joten mukaan kannettavaksi en sitä ehkä suosittelisi. Mutta tällaiseen kotikäyttöön se on täydellinen. Kannan kyllä itse tätä mattoa esimerkiksi joka kerta töihin mukaan, mutta liikun autolla joten se helpottaa asiaa.


Love & Light
Susanna

2 kommenttia:

 1. Moikka täältä maalaiskaaoksen keskeltä. Aika kivalta näyttää jooganurkkauksesi! Minä vasta uskallan haaveilla samanmoisesta tilasta omaan kotiin.

  Iloisia syyspäiviä sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa maalaistunnelmaa huokuu blogistasi <3 Värikästä ja kaunista syksyä sinne!

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3