Find the pure connection with your inner being, your soul.

keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Ripaus kesää kylpyhuoneeseenKotimainen FLOW on ollut yksi suosikkimerkeistäni luonnonkosmetiikassa jo monien vuosien ajan. Kun sain mahdollisuuden testata merkin uusia tuotteita, ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä vastausta. Flow:n himalajansuolakuorinnat ovat olleet jo pitkään merkin myydyimpiä tuotteita ja nyt sarjaan on ilmestynyt kaksi herkullista uutuutta; Dark Coffee ja Lime & Strawberry. Koska hyllylläni oli jo eräs toisen merkin kahvikuorinta ja valmistan itsekin usein juuri kahvikuorintoja, valitsin testattavaksi lime-mansikan*. Heti purkin avattuani totesin, että valinta oli täydellinen!  Makean mansikan ja kirpeän limen yhdistelmä on muuten yksi suosikeistani myös keittiössä, varsinkin kesällä esimerkiksi smoothieissa, oih nam!

Usein kosmetiikkatuotteista kirjoittaessani minua ärsyttää se, etten voi kirjoituksen välityksellä jakaa tuoksuja. Eikö tekniikka voisi kehittyä niin, että tämänkin postauksen avatessanne jostain läppärin tai puhelimen reiästä tupsahtaisi nenäänne ihanan herkullinen limen ja mansikan tuoksu? Nimittäin tätä postausta kirjoittaessani harmittelin extrapaljon, että joudun vain kuvailemaan tuotteen tuoksua latteasti sanoin, kun oikeasti tämä tuoksu pitäisi kokea. Jos siis jossain kaupassa törmäätte testeripurkkiin, tuoksutelkaa!

Himalajansuolakuorinnassa keskeisessä roolissa on.. yllätys yllätys.. himalajansuola, joka puhdistaa, poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja siloittaa ihoa. Suolan jälkeen tuote sisältää eniten sheavoita sekä kookosöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Kuorinnan jälkeen iho on silkkisen pehmeä ja kosteutetun tuntuinen, joten erillinen kosteusvoide suihkun jälkeen ei välttämättä ole enää tarpeen (riippuu tietenkin ihotyypistä). Tämän kuorinnan käyttäminen on paitsi ihonhoidollinen hyvinvointiteko myös aisteja hivelevä nautinto, tuoksu humaltaa mielen euforiseen tilaan. Limen eteerinen öljy nostattaa mielialaa ja elvyttää väsynyttä mieltä. Mansikkauute taas tuo tuoksuun makeutta ja pehmeyttä. Täydellinen yhdistelmä.

HUOM! Koska tuote sisältää suolaa, älä käytä rikkinäiselle iholle tai heti sheivauksen jälkeen, jollet halua massiivista kirvelyä.

HUOM HUOM! Tuote on vedetön ja säilyy siksi ilman säilöntäaineita. Vettä ei saa missään nimessä päästää purkkiin, sillä se heikentää tuotteen säilyvyyttä. Annostele kuorintaa siis esimerkiksi lusikalla tai spaattelilla ja sulje kansi heti käytön jälkeen.Tuotteen täydellinen INCI:
Salt (himalajansuola)
Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)
Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)
Cetearyl Glucoside (emulgaattori / pinta-aktiivinen aine)
Cetearyl Alcohol (emulgaattori / sakeuttaja-aine, joka tuo täyteläisyyttä ja parantaa koostumusta)
Citrus aurantifolia Peel Oil expressed (limen eteerinen öljy)
Fragaria ananassa Fruit extract (mansikkauute)
Vanilla planifolia Fruit extract (vaniljauute)
Citrus bergamia Peel Oil expressed (bergamotin eteerinen öljy)
Rosmarinus officinalis Leaf extract (rosmariiniuute)
Vanilla planifolia Fruit oil (vaniljaöljy)
Santalum album Oil (santelipuun öljy)
Cedrus atlantica wood Oil (setripuun eteerinen öljy)
Cananga odorata Flower oil (tuoksuilangian kukasta saatava öljy)
Limonene**
Citral**
Linalool**
**Nämä kolme viimeisintä ovat eteerisissä öljyissä luonnostaan esiintyviä, ei siis tuotteeseen sellaisenaan lisättyjä. Ne kuitenkin pitää mainita tuoteselosteessa erikseen jos pitoisuus ylittää poispestävissä tuotteissa 0,01%. 


Love & Light
Susanna

*saatu testiin blogin kautta. 
***Postaus sisältää affiliatelinkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi <3