Find the pure connection with your inner being, your soul.

sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Tärkeä kauneusrutiini joka unohtuu helposti


Moni meistä käyttää varmasti (ja toivottavasti) kasvojen iholla seerumeita, kosteusvoiteita ja öljyjä. Näitä aineita ei kannata vain levittää iholle, vaan kasvot kannattaa hieroa kunnolla, joka parantaa aineiden imeytymistä ihoon. Kasvohieronnan avulla levitetyt tuotteet imeytyvät 2-3 kertaa tehokkaammin kuin jos ne vain levitetään iholle ilman hierontaa. Hieronta avaa ihohuokosia ja parantaa verenkiertoa. Se myös rentouttaa kasvojen lihaksia, joita jännitämme usein huomaamattamme.

Hieronta tehdään kevyin, pyörivin ja ylöspäin suuntautuvin liikkein. Silmänympärysvoide kannattaa levittää nimettömällä sormella, jotta herkkää silmänympärysihoa ei tule hierottua liian voimakkaasti. Älä unohda hieronnassa ja voiteiden levittämisessä kaulaa, vaan käsittele sekin hellästi ylöspäin suuntautuvin pitkittäisin vedoin.
Love & Light
Susanna

2 kommenttia:

  1. Todella hyvä muistutus! Usein sitä tulee vain lätkittyä voiteet ja öljyt naamaan nopeasti, että pääsisi kirjojen kimppuun ym. Tuosta voisi tehdä muistutuslapun peilikaappiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tunnustan itsekin liian usein sortuvan tuohon! Viime aikoina olen kyllä ryhdistäytynyt tässäkin hieman 😊 Muistilappu voi toimia, jos kyse on siitä ettei oikeasti muista, mulla taas hieronnan väliin jättäminen johtuu ihan vaan laiskuudesta eikä niinkään muistamisesta 😃

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi <3