Find the pure connection with your inner being, your soul.

lauantai 23. joulukuuta 2017

REIKI

Kävin jokin aika sitten elämäni ensimmäisessä Reiki-hoidossa. Reiki on ikivanha energiahoitomuoto, jossa hoitajan välityksellä hoidettava saa parantavaa energiaa. Energia auttaa kehon luonnollisessa paranemisprosessissa ja vahvistaa kehon omaa immuunipuolustusta. Reiki on turvallinen ja tukeva hoitomuoto terveyden ja yleisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja parantamisessa. Reiki on kaikkialla läsnäolevan korkeamman voiman ohjaamaa elämänenergiaa, joka hoidossa virtaa hoitajan käsistä hoidettavaan kohteeseen (joka voi siis olla ihmisen lisäksi myös eläin tai kasvi). Reiki avaa kehon energiakanavia ja tasapainottaa kehon energioita. Seurauksena tästä kehon oma vastustuskyky voimistuu ja luonnollinen paranemisprosessi nopeutuu. Henkisellä tasolla Reiki mm. puhdistaa, poistaa negatiivisia tunteita, tuo uskoa ja voimaa omaan itseen ja elämään, lisää voimaa ja iloa, helpottaa käsittelemään vaikeitakin asioita, auttaa keskittymisessä, kehittää luovuutta ja intuitiota ja auttaa yleisesti henkisessä kasvussa ja kehityksessä. Seuraava tekstipätkä on lainattu suoraan oman Reiki-hoitajani sivuilta täältä : "Reikihoidon perusajatuksena on että me kaikki olemme osa universaalia kokonaisuutta, korkeampaa voimaa joka on kaikkialla meissä ja ympärillämme. Yhteytemme tähän korkeampaan henkiseen alkuperäämme on unohtunut, energiakanavamme ovat tukkeutuneet tietoisen mielemme kamppaillessa arkipäivän ongelmien kanssa ja kielteisten kokemusten seurauksena. Reiki puhdistaa mielemme avaten uudelleen tämän luonnollisen yhteyden omaan itseemme ja tasapainottaa sekä mielen että kehon energiat tuoden mielen tasapainoa ja henkistä ja fyysistä terveyttä."
Minulla ei oikeastaan ollut mitään isompia fyysisiä oireita tai vaivoja, vaan menin Reiki-hoitoon lähinnä henkisen puoleni vuoksi. Tämä vuosi on ollut erityisen rankka henkisesti, olen kokenut menetyksiä sekä henkistä väkivaltaa, minua on satutettu aika isolla levelillä ja ajatukseni ovat olleet välillä todella synkkiä. Tämän vuoksi olen tuntenut jo pitkään olevani todella tukossa ja ikäänkuin hukassa omalta itseltänikin. Minulla on toki paljon keinoja tasapainottaa ja voimistaa itse itseäni, mutta pitkän oman henkisen hoitojaksoni jälkeen halusin vielä jonkun toisen "käsittelyyn".

Olen pitkään ollut äärettömän kiinnostunut ihmisen energiakehosta, siitä kehosta jota emme fyysisesti voi nähdä. Olen uskonut energiahoitoihin jo ennen omaa kokemustani, mutta nyt hoidon jälkeen tajusin oikeasti kuinka ne vaikuttavat todella voimakkaasti. Sillä mitä lukee kirjoista tai kuulee muilta ei ole oikeastaan enää paljoakaan merkitystä kun saa oman kokemuksen. Oma kokemus on ainoa, mihin kannattaa todella luottaa.

Hoidon aikana koin vaikuttavia fyysisiä tuntemuksia heti hoidon alusta lähtien, ennen kuin hoitajani edes kosketti minua. Esimerkiksi silmäni alla tuntui kipeää pistelyä, jalkani ikäänkuin puutuivat täysin vuorotellen ihan yhtäkkiä, koko vartaloani pitkin meni kylmiä väreitä ja joissain kohdin tunsin valtavaa hyvänolon tunnetta. Huomasin myös, että joissain kohdin hoitoa jännitin jotakin yksittäistä kehon osaani todella voimakkaasti.

Hoidon jälkeen hoitajani kertoi minulle, että ylemmät chakrani olivat avoinna, ja vastoin odotuksia myös alemmat chakrani olivat auki ja tasapainossa ylempien chakrojen kanssa. On kuulemma yleistä, että kun ylemmät chakrat ovat auki, alemmat ovat usein "tukossa". Minä olin kuitenkin hyvin maadoittunut, ja siitä olen kyllä yrittänytkin pitää itse huolta erilaisin keinoin. Hartioillani tuntui jonkin verran pelkoja, mikä oli odotettavissakin. Olisi mielenkiintoista käydä nyt uudelleen hoidossa, kun olen hoitajan suosituksesta kertonut pelkoni ääneen ihmiselle, joihin nämä pelot liittyvät vahvasti. Kaikenkaikkiaan fiilis hoidon jälkeen on ollut hyvä, lukuunottamatta paria ensimmäistä päivää hoidon jälkeen, jolloin tunteet olivat aika pinnassa ja selvästi käsittelin asioita intensiivisesti. Nyt tunnen olevani enemmän voimissani kuin aikoihin, perusfiilis on onnellinen ja kiitollinen ja tunnen elämääni laskeutuneen enemmän tasapainoa ja rauhaa.
Oletteko te kokeilleet Reiki-hoitoa tai käyttekö ehkä jopa säännöllisesti?
Millaisia kokemuksia ja fiiliksiä teillä on hoidoista?
Mihin olette saaneet apua Reikistä?

Love & Light
Susanna

2 kommenttia:

  1. Siis mun on pitänyt mennä jo pitkään reikihoitoon tuttavani luokse. En vain ole ehtinyt/saanut aikaiseksi. Tammikuussa kyllä pitää varata aika :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi <3